Østfoldgruppa inviterer til guidet tur på Fredriksten festning 27.mai.

Østfoldgruppa gjør noe de aldri har gjort før og drar på guidet tur på Fredriksten festning i Halden. Vil du og dine være med oss?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 8 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 27.mai drar vi til Fredriksten festning i Halden. Her starter vi med å ha picnic og blir kjent, før vi samles på parkeringsplassen for å møte guiden vår som skal ta oss med på en historisk tur om 2.verdenskrig på Fredriksten festning. Hva gjorde tyskerne her, og hva brukte de den utdaterte festningen til?

Selve omvisningen tar ca 2 timer.

Vi holder på til ca kl 15 :)

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • termos med kaffe/te
  • matpakker
  • Sitteunderlag/ picnicpledd
  • Hodelykt/lommelykt

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. Snakk gjerne med barna/ungdommen om dette på forhånd.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 12 på den øvre parkeringsplassen til Fredriksten festning.  Aktivitetslederne har røde sekker og er lette å få øye på. Vi går samlet opp til picnicplassen når alle kommer og tar en hilserunde når alle har fått satt seg. Husk å møte presis.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 20.mai. Husk å lese mailen som dere får når plassene er fordelt da denne kan inneholde tilleggsinformasjon som er viktig å få med seg.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Linda og Monica

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Østfold

Informasjon

Dato

27. mai 2023

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Monica

Telefonnummer 95856469

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Sted

Fredrdriksten festning, Generalveien 27, 1769 Halden

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,- pr. person

Start: 10. mai
10:22
Slutt: 20. mai
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding