Østfoldgruppa inviterer til digital Kahoot! 9.mai.

Østfoldgruppa prøver noe nytt og inviterer til digital Kahoot! Her må alle ha 2 skjermer for å kunne delta (en pc/ipad og telefon).

Vi møtes i zoom presis klokka 17.00, helst litt før. Har man ikke kommet seg inn til avtalt tidspunkt får man dessverre ikke vært med da vi har et tidsskjema å følge.

Dette blir moro for oss alle :)

Både nye og gamle familier er velkomne til å delta.

Aktiviteten passer fra 6 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 9.mai prøver vi oss på digital Kahoot! Her må alle ha tilgang på 2 skjermer for å kunne delta. Altså 1 pc eller ipad og 1 mobiltelefon. Hver familie er på lag og konkurrerer mot de andre familiene. 

Det vanker premier til de 3 beste familiene. 

Aktiviteten foregår via zoom. Husk å møte opp her presis klokka 17.00, helst litt før. Her tar vi en rask hilserunde og regler blir forklart før Carina geleider oss videre til Kahoot! Har man ikke kommet seg inn på zoom til avtalt tidspunkt får man dessverre ikke vært med da vi har et tidsskjema å følge.

Vi holder på til ca kl. 18.30.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres. Selv om vi møtes digitalt vil ikke samtaler eller video bli tatt opp. Dere må gjerne ta bilder av egne barn, men aldri av skjermen.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 17 på zoom, helst litt før, via linken i bekreftelsesmailen om at dere har fått plass. Husk å sjekke søppelposten. Ring Carina på tlf. 40727648 dersom du trenger hjelp.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 8.mai.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Carina

Frivillig leder i IOGTs Enestående familier Østfold.

Informasjon

Dato

9. mai 2021

Klokkeslett

17:00 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina

Telefonnummer 40727648

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 1. mai
13:46
Slutt: 8. mai
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding