Østfoldgruppa inviterer til Addams family musikal 31.oktober.

Østfoldgruppa inviterer til oppsettingen av Addams family på Sarpsborg Scene i Sarpsborg. Det er barne- og ungdomsgruppa Diorama som står bak forestillingen. Vil dere være med oss? Alle må kle seg ut, da vanker det muligens en overraskelse fra teaterets side.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 10 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 31. oktober drar vi til Sarpsborg Scene for å se musikalen Addams Family. Dette er en morsom musikal som omfavner galskapen i enhver familie på en original og annerledes måte. Wednesday Addams kan beskrives som mørkets prinsesse, og er forelsket i en gutt fra en "vanlig" familie. Her blir det forviklinger. Les gjerne mer om forestillingen på www.diorama.no/snart-premiere-pa-the-addams-family/ 

Vi holder på til ca kl 17 :)

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • kostyme

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. Snakk gjerne med barna/ungdommen om dette på forhånd.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 13.15 utenfor Sarpsborg scene. Lederne er lette å få øye på i røde luer. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8030 Addams

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 29.oktober.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Monica og Carina

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Østfold

Informasjon

Dato

31. okt 2021

Klokkeslett

13:15 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina

Telefonnummer 40727648

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Sted

Sarpsborg scene, St. Marie Gate 38, 1706 Sarpsborg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kroner pr.person

Start: 26. oktober
9:40
Slutt: 29. oktober
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding