Nedre Glommagruppa inviterer til pizza og kino søndag 14. juli, Fredrikstad

Spider-Man er kommet på kino og vi sjekker den ut.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 12 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 15. juli spiser vi litt pizza på Peppes og tar en tur på kino.

Vi møtes utenfor Peppes pizza i Fredrikstad sentrum kl. 15.00. Her setter vi oss ned og koser oss litt sammen før vi går samlet til kinoen.

Filmen har 12 års aldersgrense

Vi  avslutter aktiviteten etter at filmen er ferdig. Kommer tilbake med tidspunkt når vi har fått fordelt plassene på denne aktiviteten.

Når dere melder deres interesse for denne aktiviteten; vennligst skriv opp matallergier/restriksjoner så prøver vi så langt det lar seg ordne og få dette til.

På kinoen får vi 1 brus med 1 beger popkorn/baconsnaks.

Ta med: Godt humør og møt opp til avtalt tid!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 15.00 utenfor Peppes pizza i Fredrikstad sentrum. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Vi tar en liten hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50- pr person som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig innen 13. juli.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Christine og Nina

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

14. juli 2019

Klokkeslett

15:00 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina

93057747

E- post : nedreglomma@enestaaendefamilier.no 

Sted

Peppes pizza Fredrikstad

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 5. juli
19:00
Slutt: 13. juli
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding