Nedre Glommagruppa inviterer til Østfoldbadet 27.oktober

Nedre glommagruppa drar på østfoldbadet for en flott aktivitet i det våte element.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 8 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 27. oktober skal vi i nedre glommagruppa hygge oss sammen på Østfoldbadet. Her skal vi bade og kose oss med litt å spise på. 

 Vi vil holde på til ca. kl. 15.30.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Vi møter opp ved inngangen til Østfoldbadet kl. 12.50.

Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre.

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person som betales med vipps ved oppmøte til IOGT Enestående familier #554169. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å vippse mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å vippse litt mer om du vil. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser.

Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig den 20 oktober.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Nina og Gro

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

27. okt 2019

Klokkeslett

12:50 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina

93057747

nedreglomma@enestaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 14. september
20:13
Slutt: 20. oktober
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding