Nedre Glommagruppa: Halloween på Tusenfryd 21. oktober

Nedre Glommagruppa inviterer til dagstur med buss til fornøyelsesparken Tusenfryd førstkommende lørdag!

Aktiviteten passer best for familier med barn fra 6 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 21. oktober skal vi kose oss sammen hele dagen. Vi har leid inn turbuss som frakter oss trygt til og fra Tusenfryd som i disse dager markerer Halloween :)

Under bussturen på morgenen er det lurt å ha ørene litt åpne. Hvem liker hva i en slik park? Hvem har barn på omtrent samme alder som man kan avtale å gå sammen med?

Vi møtes til felles matpakkelunsj på et egnet sted i parken. Det er trivelig å spise sammen og så blir vi litt bedre kjent med hverandre, noe som er mye av poenget med å være med på Enestående familiers aktiviteter :) 

Vi minner om at foreldre/foresatte har ansvar for egne barn under hele turen.

OBS: Enestående familier har splitter ny nettside. Første gang du logger inn, er det flott om du oppdaterer kontaktinformasjonen din på 'Min side'. Legg til barna dine via Rediger barn. Husk å lagre. Etter dette går det å melde sin interesse på aktiviteter :)

Ta med: Drikke og gode matpakker til deg og dine, klær etter vær, sitteunderlag?, eget barnesete til bussturen om barnet ditt trenger det.

Oppmøte: Seinest kl 09.15 på Sarpsborg bussterminal. Lederne er lette å få øye på. I Enestående familier har vi gode tradisjoner for å sette bussen i gir når vi har sagt vi skal, så vær presis.

Avreise fra Tusenfryd: Oppmøte ved bussen seinest kl 16.45. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person (inngangsbillett og bussreise t/r). Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen om du ønsker det.

Meld din interesse: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på (ny i Enestående familier, aldri vært på Tusenfryd, vært med oss før og har lyst til å være med igjen o.l). Umiddelbart etter dette kommer det opp en rød tekst på skjermen din om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn. Vi regner med at svært mange melder sin interesse. De rundt 35 plassene fordeles etter beste evne torsdag kveld, og en bekreftelse sendes på epost til de som denne gangen får tilbudet.

Fikk du ikke plass i første omgang, blir du værende på ønskelista. Da vet vi at du også gjerne vil være med og du hører fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Christine og Rina

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

21. okt 2017

Klokkeslett

9:15 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christine og Rina

452 01 486

nedreglomma@enestaaendefamilier.no  

Sted

Sarpsborg bussterminal

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person

Start: 17. oktober
9:30
Slutt: 20. oktober
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding