Nedre Glomma: MGPjr julekonsert 30.11

Nedre Glomma gruppa inviterer til MGPjr førjulskonsert på Sarpsborg scene. Vi håper du vil være med oss på denne koselige opplevelsen. Vi ser konserten først og så tar vi en matbit sammen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Bli med Nedre glomma gruppa på MGP jr julekonsert!

Torsdag 30.11.2017 er det MGP jr julekonsert på Sarpsborg Scene klokken 16.30. Vi i Nedre Glomma gruppa skal en tur dit og håper dere vil være med oss. Konserten begynner tidlig, så vi samles etter konserten for en matbit og for å bli bedre kjent med hverandre. Mer info kommer her til de som får plass.

Oppmøte Sarpsborg scene klokken 16.10

 

Oppmøteplass: Sarpsborg Scene kl 16.10

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person (dette inkluderer billett, mat og drikke). Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en rød tekst på skjermen din at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Vi fordeler plasser tirsdag 28.11, og sender da bekreftelse på epost til de som har fått plass denne gangen.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Christine og Rina

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

30. nov 2017

Klokkeslett

16:10 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Rina Henriksen

 tlf 45673575

E- post: nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Sarpsborg scene

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Deltagerpris: 50,-

Start: 22. november
10:00
Slutt: 30. november
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding