Nedre Glomma; Juleverksted <3

Nedre Glomma gruppa skal ha juleverksted med laging av julepynt og kaker :)

Vi håper mange vil være med oss på juleverksted i år, det blir pepperkakehus, julekort, baking og julepynt, og selvfølgelig masse kos for både store og små!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 10.12 har vi juleverksted på Sandbakken skole i Sarpsborg. Vi har fått låne både formgivingsrom og kjøkken, så her blir det både mye moro og godt vi kan lage.

Det er fint om de som har tomme doruller og/eller vaska syltetøyglass har lyst til å ta med dette, gjerne mer enn dere trenger selv, slik at andre som ikke har også kan få.

 

Har du ikke noe å ta med gjør det ingenting. Vi ledere skaffer en hel del ulike ting på forhånd slik at alle skal få laget noe. Vi ordner også med litt gløgg, saft og pepperkaker til oss alle.

Oppmøteplass: Kl 12 på Sandbakken skole, det går buss helt frem for de som trenger det. vi regner med å holde på i 3-4 timer.

Vi velger å ikke ha deltagerpris på dette arrangementet

 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om har fått plass. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn. Det er svært viktig å notere seg at man har ansvar for egene barn, også å hjelpe disse på juleverkstedet, da vi alle har med barna våre.

Dersom du likevel ikke kan bli med er det utrolig viktig at du gir beskjed sånn at andre familier får muligheten.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe.

Juleklem fra Hilde, Christine og Rina

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

10. des 2017

Klokkeslett

12:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christine

45201486

E- post: nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Sandbakken skole

Antall plasser: 35 Gjenværende: 21

Pris: det er ingen deltageravgift denne dagen

Start: 2. desember
16:10
Slutt: 9. desember
16:10

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding