Nedre Glomma; Juletrehogst med bålkos

Nedre Glommagruppa skal ut å hogge juletre, kose oss ved bålet og grille pølser :) Kanskje får vi en tur med Gråtass også! Her blir det god gammeldags julekos for hele familien.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 9.12 drar Nedre Glomma gruppa ut for å hogge juletre på Ødegård i Sarpsborg. Her blir det bålkos og gråtasskjøring, god gammeldags julestemning :)

 

Ta med: Pølser til grilling, noe varmt og kaldt og drikke, gode varme klær da vi skal være ute.

Oppmøteplass: Kl 14.30 på Ødegård juletreplantasje. Christine vil ta buss 211 som er i sarpsborg sentrum ca kl 14, den stopper ikke langt unna, ta gjerne bussen sammen med henne.

Har du ikke bil og trenger hjemkjøring av juletre? Da må du poengtere dette i kommentarfeltet ved påmelding.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr familie. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Her er mer info om stedet vi skal til: http://www.juletreplantasje.no

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Vi sender ut mail til de som får plass Torsdag 7.12

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Christine og Rina

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

9. des 2017

Klokkeslett

14:30 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Rina Henriksen

Tlf: 45673575

E- post: nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

ødegård juletreplantasje

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 pr familie

Start: 2. desember
12:16
Slutt: 8. desember
12:16

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding