Nedre Glomma inviterer til påskeverksted i Halmstad skoles nye kantine i Rygge lørdag 13.04.

Nedre Glomma gruppa gjør som i fjor og arrangerer påskeverksted, men denne gangen er vi i Halmstad skoles nye kantine i det gamle skolebygget i Rygge. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 13.april arrangerer vi påskeverksted i Halmstad skoles nye kantine i det gamle skolebygget i Rygge. Her skal vi bake boller, lage forskjellig påskepynt og kose oss med nystekte boller og saft. Og ikke minst ha en hyggelig dag sammen :) 

Vi holder på til ca kl 15  :)

Ta med: Godt humør!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12 på parkeringsplassen utenfor det gamle skolebygget. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Når alle har kommet går vi inn og tar vi en hilserunde før vi setter igang med å bake boller.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene vil bli fordelt fortløpende så husk å se etter mail fra oss.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Monica og Carina

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

13. april 2019

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Monica

Telefonnummer 95856469

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Halmstad skole, skoleveien 4, 1580 Rygge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 5. april
8:12
Slutt: 12. april
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding