Nedre Glomma inviterer til Natt i Nisseland på Blå Grotte i Fredrikstad.

Nedre Glomma gruppa inviterer til teater på Blå Grotte i Fredrikstad. Her vil vi se forestillingen Natt i Nisseland.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 4 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 17.november drar vi til Blå Grotte i Fredrikstad for å se teaterstykket Natt i Nisseland. Dette blir gøy. Informasjon om stykket kan du se her: http://www.kulturutvikling.no/natt-i-nisseland/?utm_source=Adwords&utm_medium=Adwords&utm_campaign=Program&gclid=EAIaIQobChMI47XwwP2U3gIVBEkYCh02eAoqEAAYASAAEgLz6fD_B

I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Alle vil få utdelt en drikke og snacks på stedet. Her kan dere velge mellom cola, cola zero, fanta, sprite eller vann og gullfisker eller baconsnacks. Valget må dere oppgi i informasjon til oss ved påmelding, og valget dere tar er bindende da vi bestiller dette på forhånd.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12.15 inne på Fredrikstad kino (Blå Grotte ligger rett ved siden av). Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og så går vi inn på Blå Grotte i samlet flokk.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Carina og Monica

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

17. nov 2018

Klokkeslett

12:15 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Monica 

Telefonnummer 95856469

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Nygårdagata 6,1606 Fredrikstad

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr pr. pers

Start: 4. november
19:00
Slutt: 13. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding