Nedre Glomma inviterer til kino og pizza på Sf Kino, Moss 25.02.18

Bli med oss i Nedre Glomma- gruppa på kino og pizza 25.02.18. kl 12.30-17:00.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover. Filmen har anbefalt aldersgrense 6år

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 25.februar møtes vi inne i foajeen til Moss Kino. Herfra går vi i samlet tropp opp til kinoen hvor vi skal se Petter Kanin, du kan lese mer om filmen her : 

Oppmøteplass: Vi møtes kl 12.30 inne i foajeen til SF Kino i Moss. Her tar vi en liten hilserunde og ønsker velkommen. Lederne er lette å få øye på i røde t-skjorter.  Husk å si ifra om matrestriksjoner og allergier ved påmelding ved å gi oss beskjed i beskjed feltet!

På stedet er det kiosk med litt av hvert av fristelser. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordrer vi som vanlig til å unngå kioskhandling.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Dette inkluderer pizza, saft, billetter, brus og popcorn eller baconsnacks. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

 

Påmelding: Vi åpner for påmelding torsdag 22.02, kl 17.30 og alle som ønske å delta kan melde seg på ønskelisten fram til lørdag 24.02 kl 12.00. Vi vil etter dette fordele plassene så rettferdig som mulig. Etter fordelingen vil vi sende ut e-post til alle om dere har fått plass eller står på ønskelista.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjed feltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

 

Vennlig hilsen leder Carina og Monica

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

25. feb 2018

Klokkeslett

12:30 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina

Telefonnummer 40727648

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

SF Kino Moss Fossen 21 22, 1530 Moss

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30-,

Start: 22. februar
17:10
Slutt: 24. februar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding