Nedre Glomma inviterer til kino og pizza i Fredrikstad 18.02.

Søndag 18.februar møtes vi utenfor hovedinngangen til Fredrikstad kino senest klokka 14.45 for å se filmen Coco. Dere kan lese mer om filmen HER

Vi deler ut billetter og vi går samlet inn i kinosalen. Filmen starter kl 15.15. Vi får noe snacks og en drikke på kinoen, og av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset,  oppfordrer vi som vanlig til å unngå kioskhandling.

Etter filmen møtes vi igjen utenfor hovedinngangen og går samlet til Peppes Pizza. Her spiser vi og koser oss.

Viktig! Si i fra om matrestriksjoner og allergier ved påmelding ved å gi oss beskjed i beskjedfeltet.

Oppmøteplass: Kl 14.45 utenfor hovedinngangen til Fredrikstad kino.

Lederne er lette å få øye på i røde t-skjorter, vi er tilstede fra kl 14.30.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på.

Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din som viser at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Vi fordeler plassene senest lørdag kveld. Da får de som får plass denne gangen en ny mail om dette. Resten blir værende på ønskelista. Skulle det oppstå ledige plasser etter første fordeling vil vi begynne å kontakte folk fra ønskelista. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere! :)

Vennlig hilsen leder Christine og Monica.

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

18. feb 2018

Klokkeslett

14:45 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christine

45 20 14 86

nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Nygaardsgata 16, 1606 Fredrikstad

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr

Start: 15. februar
14:22
Slutt: 18. februar
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding