Nedre Glomma inviterer til juleverksted 25.november på Glassverket barnehage, Jeløy.

Nedre Glomma gruppa inviterer både små og store med på juleverksted i Glassverket barnehage på Jeløya.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 25.november blir det juleverksted i Glassverket barnehage på Jeløya. Her skal vi hygge oss sammen og lage julepynt, pepperkaker og spise grøt. Husk å opplyse om allergier/matrestriksjoner i meldingsfeltet ved påmelding til aktiviteten.

Da det er kort påmeldingsfrist på denne aktiviteten vil vi benytte anledningen til å fylle opp plassene fortløpende. Det vil si at dere vil få en mail fra oss om at dere har fått plass før aktivitetens påmeldingsfrist har gått ut.

Ta med:

  • Syltetøyglass
  • Noe å ha tingene dere lager i
  • Kakeboks
  • Godt humør :)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12 i Glassverket barnehage på Jeløya. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Vi tar en hilserunde når alle har kommet, for deretter å sette igang med juleverksted og pepperkakebaking. Etterpå spiser vi grøt og koser oss rundt bordet.

Påmelding: Vi fyller opp plassene fortløpende da det er kort påmeldingsfrist på denne aktiviteten. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon). 

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Nina og Monica

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

25. nov 2018

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Nina Eliassen

Telefonnummer 93 05 77 47

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Glassverket barnehage, Jeløy

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 18. november
11:00
Slutt: 21. november
18:33

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding