Nedre Glomma inviterer til Inspiria søndag 16.september.

Nedre Glomma gruppa inviterer til en morsom dag på barnas kodefestival på Inspiria i Sarpsborg.

Har du og dine lyst til å bli med oss?

Aktiviteten kan anbefales for familier med barn fra 6 år, da de vil ha mest utbytte av det.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 16.september drar vi til Inspiria i Sarpsborg. Denne dagen er det  Barnas kodefestival. Les mer om programmet her: http://www.inspiria.no/?ItemID=5922

Denne dagen vil det være mange mennesker tilstede, dette betyr at alle MÅ ta ansvar for sine egne barn.

Oppmøteplass: Kl 10.45 utenfor inngangen til Inspiria. Lederne er lette å få øye på i røde t-skjorter. Her hilser vi på hverandre før vi går inn i samlet tropp. Klokken 11.30 vil vi få servert tacobufeet i cafeen. Her vil vi sitte samlet, og litt skjermet, fra de andre gjestene. 

Selv om vi som gruppe avslutter dagen klokka 14.00, så er dere alle velkommen til å være igjen helt til stenging om dere ønsker dette. Inspiria har åpent helt til klokken 16.00.

På stedet er det både cafè og butikk. For fellesskapets skyld og for å unngå kjøpepress oppfordrer vi til å unngå handling. Snakk gjerne med barna/ungdommen om dette på forhånd.

Ta gjerne med dere en vannflaske hver i tilfelle dere blir tørste.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Nina og Monica

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

16. sep 2018

Klokkeslett

10:45 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Nina 

Telefonnummer 93 05 77 47

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Bjørnstadveien 16, 1712 Grålum

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20

Start: 8. september
19:10
Slutt: 13. september
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding