Nedre Glomma inviterer til "Detektivbyrå nr.2 - Operasjon Mørkemann" på Fredrikstad kino 29.mars 2018

Nedre Glomma drar på Fredrikstad kino for å se Detektivbyrå nr 2 - Operasjon Mørkemann. Etter filmen går vi samlet til  Peppes Pizza Fredrikstad for å spise pizza, prate og kose oss.

Filmen har anbefalt aldersgrense fra 9 år.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 29.mars drar vi til Fredrikstad kino for å se filmen Operasjon Mørkemann. Dere kan lese mer om filmen HER.

Etter filmen samles vi utenfor kinoens hovedinngang, og går i samlet flokk til Peppes.

Oppmøteplass: Kl 14.45 innenfor kinoens hovedinngang. Filmen starter 15.15. Lederne er lette å få øye på i røde t-skjorter. Her hilser vi på hverandre før vi går og henter brus og popcorn/baconsnacks i kinoens kiosk. 

Av hensyn til fellesskapet og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordrer vi som vanlig til å unngå kioskhandling.

Etter filmen møtes vi igjen ved kinoens hovedinngang og går samlet til Peppes pizza.

Påmelding til aktiviteten åpner 25.03.18, klokka 18:00 og stenger 28.03.18, klokka 12:00. Plassene blir fordelt 28mars og dere som har fått plass får mail om dette, dere andre får mail om at dere fortsatt står på ønskeliste. 

NB! Husk å informere om allergier/mat restriksjoner ved påmelding!

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Hilde og Monica

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

29. mars 2018

Klokkeslett

14:45 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Monica 

Telefonnummer 95 85 64 69

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Fredrikstad kino, Nygaardsgata 16, 1606 Fredrikstad

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50-,

Start: 25. mars
18:00
Slutt: 28. mars
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding