Nedre Glomma inviterer til bowling for barna og sosialt samvær for de voksne på Bowling 1 Moss 17.juni 2018

Nedre Glomma gruppa kjører i gang bowling for barna og hyggelig, sosialt samvær for de voksne.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 10 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 17.juni drar vi til Bowling 1 Moss. Her skal barna bowle, mens vi voksne hygger oss og blir bedre kjent med hverandre. Før barna går og bowler spiser vi pizza og drikker saft i fellesskap. Deretter går barna og spiller to runder med bowling, mens vi voksne prater og hygger oss sammen.

Har dere matrestriksjoner må dette opplyses om i meldingsfeltet ved påmelding til aktiviteten.

Oppmøteplass: Kl 17.50 ved inngangen til Bowling 1 Moss. Lederne er lette å få øye på i røde t-skjorter. Herfra går vi samlet til et av "bursdagsrommene".

På stedet er det kiosk, av hensyn til fellesskapet, og ikke minst for å dempe kjøpepresset oppfordrer vi som vanlig til å unngå kioskhandling.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Monica og Nina

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

17. juni 2018

Klokkeslett

18:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Nina

Telefonnummer 93 05 77 47

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Bowling1 Moss, Carlbergveien 6B,1526 Moss

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 11. juni
18:15
Slutt: 15. juni
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding