Nedre Glomma: Helg med vinteridyll på Trysil!

Nedre Glomma gruppa tar turen til vinteridyllen i Trysil, for en helg med fart, hygge og sosialt samvær. 2.-4. februar :)

Vi skal to dager i slalåmbakkene for de som ønsker dette, men det er også muligheter for å gå på langrenn.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

 

Tilbudet gjelder kun familier som er registrert hos oss. Vi prioriterer familier fra Østfold. Turen passer for de med barn i barneskolealder og oppover (slik er det for at en hel helg med ski på beina og tett program skal bli en god opplevelse for alle.)

Vi vil prioritere å ha med en blanding av nye og velkjente deltagere på denne turen. Har du og dine meldt dere på tilsvarende aktivitet i andre grupper, eller deltatt på lignende arrangement i løpet av 2017? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det gjør det lettere for oss å fordele plassene rettferdig. 

Det åpnes for å melde sin interesse på ønskelista tirsdag 9.1. kl 20. Erfaringsmessig vil det da være svært stor pågang her på nettsiden.

Ved påmelding er det VIKTIG at du i beskjedfeltet sier noe om følgende: allergier/mat restriksjoner, hvor mange av dere som ønsker å stå slalom samt nivå, om dere har utstyr, og hvor dere ønsker å gå på bussen!

Vi regner med å ha fordelt de rundt 45 plassene innen 20.1. Da sender vi ut en velkomst-epost til alle som får være med. Resten blir hengende igjen på ønskelista og blir kontaktet om, og når vi kan tilby plass.

Tanken er å gi familier som ellers ikke ville reist på en slik tur mulighet til å oppleve en skihelg utenom det vanlige. Her er vi sammen om å utfordre grensene våre og gi oss selv og barna spennende opplevelser. Her kan du lese mer om hvem Enestående familier er til for.

Alle barn og ungdommer sover på samme rom som forelderen/foresatt. Det er for det meste firemannsrom og en del må regne med å dele rom med en annen familie med voksen av samme kjønn. Noen barn kan havne på madrass på gulvet. Skulle du derimot ha et særskilt behov for eget rom, kan du skrive det i beskjedfeltet når du melder din interesse og vi vil se hva vi kan få gjort med det, men vi vil prioritere å få fylt rommene slik at flest mulig får vært med.

Som på alle aktiviteter i Enestående familiers regi er skihelga et helt rusfritt arrangement, til glede for både barn og voksne. For ordens skyld gjør vi også oppmerksom på at man har det hele og fulle ansvaret for egne barn under hele helga, også i skibakken. 

Reise: Det settes opp buss, avreise fra Sarpsborg sentrum fredag 2.2. klokken 16.30, vi vil ha stopp på Karlshus, Rygge storsenter og Amfi Mosseporten senter på veien. Vi vil beholde bussen hos oss hele helgen, og vi blir transportert til og fra bakken i denne.

Mat: Vi leier ett stort ubemannet lokale, det betyr at alle som er med på turen vil bli spurt om å hjelpe til med matlaging i løpet av helgen. Vi setter opp grupper som har ansvaret for de forskjellige måltidene.

Kveldsmat/frokost: Vi har felles kveldsmat/frokost med brød og pålegg. Det er svært viktig at du gir beskjed om allergier. Vi spiser kveldsmat fredag og lørdag, og frokost lørdag og søndag.

Middag lørdag: Vi vil ha felles middag på lørdag, samt at vi kjøper inn godterier, potetgull og brus, så dette skal du ikke ha med selv.

Lunsj søndag: Vi griller pølser i bakken før vi setter nesen hjemover.

Rommene: Køyesenger i all hovedsak. Du må ha med laken, dyne og pute eller sovepose. Håndklær må også medbringes.

Når vi er på skisenteret: Siden vi smører med oss store, gode matpakker under frokosten lørdag, samt griller søndag, vil vi oppfordre til ikke å ha med penger til mat og drikke i skisenteret.

Skiutstyr: Det er dyrt å leie skiutstyr på et skisenter og ofte kjempelange køer. Ta heller med eget eller hør med venner/bekjente om å få låne. Skattekisten har fler avdelinger i Østfold som låner ut gratis.

Heiskort: Når du melder deg på er det viktig at du skriver hvem som ønsker heiskort og alder. fint om du også sier litt om nivået til de i din familie.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 200,- pr voksen og kr 100,- pr barn. Betales kontant til leder ved fremmøte. Prisen inkluderer busstur, overnattinger, middager, frokoster, matpakker, skikort, lørdagsgodterier og masse kos :)

Er vår foreslåtte deltakerpris mer enn du klarer, gir du oss bare beskjed så finner vi en løsning sammen. Dette trenger du ikke tenke er flaut eller ekkelt i det hele tatt. De aller fleste lederne i Enestående familier bor alene med barna sine og vet godt hvor utfordrende det kan være å få pengene til å strekke til, også hyggelige helgeopplevelser.

Detaljert program over helgen får dere på vei oppover til Trysil.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste også etter fordelingen 20.1, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vinterklemmer fra

Christine og Rina

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

2. feb - 4. feb 2018

Klokkeslett

16:30 - 23:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Rina Henriksen

tlf: 45673575

nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100/200

Start: 9. januar
20:00
Slutt: 1. februar
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding