Nedre Glomma gruppa inviterer til teaterforestillingen Jul i Blåfjell på Askim kulturhus 21.desember.

Nedre Glomma gruppa skal på teater. Har dere lyst til å være med?

Både nye og "gamle" familier er velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 4 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 21.desember drar vi på teater på Askim Kulturhus. Her skal vi se forestillingen Jul i Blåfjell.

Før selve teateret får vi i oss noe å spise på Peppes pizza, gi oss beskjed om allergier/matrestriksjoner i beskjedfeltet når dere melder deres ønske om å være med.

Teaterforestillingen varer knappe 2 timer inklusiv pause. Vi vil "møte" blånissene og Turte. 

Ta med: En drikkeflaske, det er greit å ta med litt lørdagsgodt hjemmefra

              Godt humør.

              Møt opp i god tid!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg. Snakk med barna/ungdommen om dette på forhånd.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: kl. 13.15 ved inngangen til Peppes pizza. Lederne er lette å få øye på med sine refleksvester med Enestående familier på. Vi går samlet inn på Peppes etter en liten hilserunde. Her vil vi denne gang spise en liten hamburger

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person som betales med vipps ved oppmøte til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen med: 8030 blåfjell.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å vippse mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å vippse litt mer om du vil.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 13. desember.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Gro og Nina

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

21. des 2019

Klokkeslett

13:00 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina

93057747

nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Askim kulturhus

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kroner pr.person

Start: 18. november
8:10
Slutt: 13. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding