Nedre glomma gruppa inviterer til sprett aktivitetspark, Rygge 21.februar.

Nedre Glomma gruppa hopper og klatrer, har du lyst til å være med?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 21.februar har vi en hoppende aktivitet på Sprett aktivitetspark i Rygge. Etter vi har vært aktive sammen setter vi av litt tid til felles lunsj. 

På denne aktiviteten tilbyr vi pizza til lunsj.

Vi møtes rett innenfor døren til Sprett kl. 11.55.

Leder er lett synlig med rød t-skjorte med "er du enestående" på ryggen. Vi tar en kort hilserunde før vi starter aktiviteten. Det vil bli 1 time med klatring og 1 time med hopping. 

Ta med: godt humør og vannflaske, og møt opp i god tid!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: kl. 12.00 ved inngangen til Sprett, leder er godt synlig med rød T-skjorte.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8030 sprett

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn.

Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig onsdag 19.februar. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Nina

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

21. feb 2020

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina

93057747

nedreglomma@enestaaendefamilier.no 

Sted

Sprett aktivitetspark, Rygge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr pr.person

Start: 16. februar
17:49
Slutt: 19. februar
17:49

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding