Nedre Glomma gruppa inviterer til Nissevandring i skogen på Halmstad i Rygge.

Nedre Glomma gruppa inviterer til Nissevandring i skogen på Halmstad i Rygge. Vi skal kose oss med grøt og julesanger rundt bålet og kanskje kommer nissen. 

Aktiviteten passer for alle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 16.desember drar vi ut på Nissevandring i skogen på Halmstad i Rygge. Her skal vi kose oss rundt bålet med grøt og noe varmt og kaldt å drikke. Det er dessverre melk i grøten vi lager, så dersom dere har allergier/matrestriksjoner så må dere dessverre ha med egen mat.

På vei inn i skogen kan det hende at vi møter på noen smånisser med noen nisselover.

Etter at vi har spist og drukket skal vi synge noen julesanger sammen, og kanskje kan det hende at selveste julenissen kommer på besøk til oss med sekken sin.

Ta med: 

  • Sitteunderlag
  • Varme klær og skift
  • Godt humør :)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 15.00 på spor 2 på Rygge jernbanestasjon. Herfra går vi samlet til skogen. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. 

Kommer du med tog fra Moss? Toget fra Moss jernbanestasjon går 14.44 til Rygge. Her møter du en leder på perrongen på Rygge jernbanestasjon når du kommer av toget. Toget tilbake til Moss går klokka 16.58. Gi oss beskjed i beskjedfeltet ved påmelding om du kommer med toget.

Dersom du kommer fra andre steder i Østfold via tog kontakt aktivitetens leder for hjelp med togtider.

De av dere som kommer med bil kan parkere på parkeringsplassen utenfor Rygge IL (lekeplassen). Dere må da gå ned til jernbanen for å møte aktivitetens leder her.

Påmelding: Plassene vil bli fordelt fortløpende 12.desember etter klokka 18.00 når aktivitetens påmelding stenger. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Carina og Monica

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

16. des 2018

Klokkeslett

15:00 - 16:40

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina 

Telefonnummer 40 72 76 48

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Rygge IL

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 26. november
19:20
Slutt: 12. desember
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding