Nedre Glomma gruppa inviterer til Nissevandring i skogen 19.desember.

Nedre Glomma gruppa gjør som i fjor og inviterer til Nissevandring med grøt og julesanger i skogen på Halmstad i Rygge. Og kanskje kommer nissen og besøker oss.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 19.desember ferdes vi til skogs på Nissevandring for å lære oss Nisselovene, spise grøt og synge julesanger. Hvis vi synger ekstra fint, så kommer kanskje nissen.

Har du matrestriksjoner/allergier gi oss beskjed om dette i beskjedfeltet ved påmelding til ønskelisten. Vi serverer også varm solbærsaft, kakao og kald husholdningssaft.

Vi holder på til ca kl 19.00 og ønsker hverandre en god jul :)

Ta med:

  •  Varme klær, det er kaldt ute.
  • Hodelykter
  • Kopp til drikke
  • Skjeer til grøtspising
  • Sitteunderlag
  • Godt humør :)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 16.45 på parkeringsplassen utenfor Halmstad skole i Rygge. Her samles vi før vi går inn i skogen og tar en hilserunde. Lederne er lette å få øye på i sine gule refleksvester med "Er du enestående?" på ryggen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 18.desember.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Monica og Carina

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

19. des 2019

Klokkeslett

16:45 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina 

Telefonnummer 40727648

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Halmstad skole, skoleveien 4, 1580 Rygge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 13. desember
11:29
Slutt: 18. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding