Nedre Glomma gruppa inviterer til Natt i Nisseland på Blå Grotte i Fredrikstad 10.desember.

Nedre Glomma gruppa gjør som i fjor og inviterer til teaterforestillingen Natt i Nisseland på Blå grotte i Fredrikstad.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne, men vi vil legge vekt på å gi de som ikke tidligere har vært med på denne forestillingen plass :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tirsdag 10.desember drar vi til Blå grotte i Fredrikstad for å se teaterforestillingen Natt i Nisseland.

Forestillingen er ferdig ca klokka 20.00

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg. Snakk gjerne med barna/ungdommen om dette på forhånd. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 17.15 utenfor Blå grotte i Fredrikstad. Her hilser vi på hverandre før alle går inn i kinoens kiosk og henter drikke.Det er viktig at alle møter opp i tide, ellers rekker vi ikke forestillingen!  Lederne er lette å få øye på i sine gule refleksvester med "Er du enestående?" på ryggen.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8030 Nisseland.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig innen 5.desember

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Carina og Monica

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

10. des 2019

Klokkeslett

17:15 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina 

Telefonnummer 40727648

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Blå grotte, Fredrikstad

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kroner pr.person.

Start: 19. november
14:13
Slutt: 5. desember
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding