Nedre Glomma gruppa inviterer til matlagingskurs lørdag 18.januar

Nedre Glomma gruppa starter det nye året med matlagingkurs.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i skolealder.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 18. januar starter vi 2020 med matkurs for små matsjefer. Vi har fått mulighet til å invitere Maria fra God start som kommer og setter opp ulike matstasjoner. Her blir vi barnas assistent og håper på kreativitet og god stemning. Etter at maten er tilberedt koser vi oss med den i fellesskap.

Vi vil holde på til 15.15

Ta med:  godt humør!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl. 12.15  i Skoleveien ved Karlshus skole, Råde.

Lederne er lette å få øye på i sine gule refleksvester med  "Er du enestående?" på ryggen.

Vi går alle sammen inn på SFO sine lokaler, før selve aktiviteten starter hilser vi  på hverandre.

Det er ca. 8 minutter å gå fra Råde stasjon, og ca. 3 minutter å gå fra busstoppet ved On the run, bensinstasjon i Karlshus.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8030 matkurs

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 10.januar.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Monica og Nina

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

18. jan 2020

Klokkeslett

12:15 - 15:15

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina

93057747

nedreglomma@enestaaendafamilier.no 

Sted

Karlshus skole

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kroner pr. person

Start: 22. desember
10:00
Slutt: 10. januar
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding