Nedre Glomma gruppa inviterer til kino, Snekker Andersen og Julenissen- Den vesle bygda som glømte at det var jul 17.november.

Nedre Glomma gruppa drar på Fredrikstad kino for å se Snekker Andersen og julenissen - den vesle bygda som glømte at det var jul. Etter filmen vil vi ta turen på Peppes pizza i Fredrikstad for å spise og ha en hyggelig sammenkomst. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 17.november drar vi til Fredrikstad kino for å se filmen Snekker Andersen og julenissen - den vesle bygda som glømte at det var jul. Alle vil få en popcorn/baconsnacks og en brus på kinoen. Etter filmen møtes vi utenfor ved kinoens inngang og går samlet til Peppes pizza for å spise og hygge oss.

Oppmøtetid klokka 12.00 ved trappene inne på kinoen.

DET ER VELDIG VIKTIG AT ALLE MØTER OPP PRESIS KLOKKEN 12.00, DA VI HAR EN DEL NY INFORMASJON Å GI VEDRØRENDE NY BETALINGSMÅTE VIA VIPPS.

HUSK å gi oss beskjed angående matallergier/restriksjoner i beskjedfeltet ved påmelding til ønskelisten.

Vi holder på til ca kl 16.30.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg. Husk å snakke med barna/ungdommen om dette på forhånd.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12.00. Vi møtes ved trappene inne på Fredrikstad kino. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre før vi går inn i kiosken for å hente snacks.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person som betales via vipps ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Ved oppmøte vil vi gi dere beskjed om hvordan vippsbetalingen foregår. Dere skal altså IKKE vippse på forhånd, eller til en leders private vipps. Forhåndsbetalte penger via vipps blir dessverre ikke betalt tilbake da vi ikke har tilgang til denne kontoen!

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig lørdag 16.november.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Carina og Monica

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

17. nov 2019

Klokkeslett

12:00 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina 

Telefonnummer 40727648

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Fredrikstad kino, Nygaardsgata 16, 1606 Fredrikstad

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kroner pr. person

Start: 14. november
9:05
Slutt: 16. november
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding