Nedre Glomma -gruppa inviterer til kino og mat i Sarpsborg 21.02.18

Bli med oss i Nedre Glomma- gruppa og se den nyeste Marvel filmen: Black Panther på Sarpsborg kino  og deretter ut på middag på cafe Sarpen:)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 21.februar møtes vi utenfor inngangen til Sarpsborg kino senest klokka 13.50 for å se filmen Black Panther. Dere kan lese mer om filmen HER. Lederne er lette å få øye på i røde t-skjorter, vi er tilstede fra kl 13.30.

Vi deler ut billetter og litt snaks før vi går samlet inn i kinosalen. Filmen starter kl 14.15.

Vi får snacks og drikke på kinoen, og av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset,  oppfordrer vi som vanlig til å unngå kioskhandling.

Etter filmen møtes vi igjen utenfor hovedinngangen og går samlet for å spise en tidlig middag på cafe Sarpen.

Si i fra om matrestriksjoner og allergier ved påmelding ved å gi oss beskjed i beskjedfeltet.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på.

Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din som viser at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Vi fordeler plassene senest lørdag kveld. Da får de som får plass denne gangen en ny mail om dette. Resten blir værende på ønskelista. Skulle det oppstå ledige plasser etter første fordeling vil vi begynne å kontakte folk fra ønskelista. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere! :)

Vennlig hilsen leder Hilde og Christine.

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

 

 

Informasjon

Dato

21. feb 2018

Klokkeslett

13:50 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christine 

45 20 14 86

nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Kirkegata 49, 1721 Sarpsborg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20 kr

Start: 17. februar
22:40
Slutt: 21. februar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding