Nedre Glomma gruppa inviterer til Hallovennfest 27.oktober

Nedre Glomma gruppa gjør noe de aldri har gjort før og inviteter til Hallovennfest søndag 27.oktober. Her kan dere kle deg ut som hva dere vil, men ikke ta i bruk de skumleste maskene som er å få tak i. Det er bare gøy om de voksne også kler seg ut :) Vil du og dine være med oss?

HUSK at du IKKE må kjøpe et nytt og fancy kostyme for å være med oss. Ta noe du har eller lån noe av en venn, nabo eller besteforelder.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 27.oktober arrangerer vi Hallovennfest for store og små på Sfo sine lokaler på Halmstad skole i Rygge. Her serverer vi mumiepølser (innbakte pølser), saft og godterier. Vi skal hygge oss sammen og ha en morsom fest. Husk å gi oss beskjed om matallergier/matrestriksjoner i beskjedfeltet når du melder deg på ønskelisten.

Festen starter klokka 17.00 og vi holder på til ca klokka 19.00 :)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 17 på parkeringsplassen ved det store veggmaleriet til Halmstad skole. Lederne er lette å få øye på i sine utkledningsklær under en rød parasoll som det står Enestående familier på. Når alle har kommet vil vi gå samlet inn og hilse på hverandre før vi starter festen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 24.oktober klokka 11.00.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Carina og Monica

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

27. okt 2019

Klokkeslett

17:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina 

Telefonnummer 40727648

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Halmstad skole, Skoleveien 4, 1580 Rygge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 6. oktober
11:12
Slutt: 24. oktober
11:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding