Nedre Glomma gruppa inviterer til grilling og lek i Tufteparken på Halmstad i Rygge søndag 18.august.

Nedre Glomma gruppa inviterer små og store med på en morsom dag med lek og grilling i Tufteparken på Halmstad i Rygge. Vil dere være med oss?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle .

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 18.august drar vi til Tufteparken på Halmstad i Rygge. Her skal vi leke og kose oss med medbrakt mat. Grillene er klare til bruk ved aktivitetens oppstart.

Vi holder på til ca kl 14.

Ta med:

  • Mat og drikke til deg og dine.
  • Klær til å være ute i, eventuelt skift.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 11 i Tufteparken på Halmstad i Rygge. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre før vi går i gang med grilling og lek.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Monica

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

18. aug 2019

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Monica

Telefonnummer 95856469

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Skoleveien 2, 1580 Rygge

Pris: Gratis

Start: 8. august
18:51
Slutt: 16. august
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding