Nedre Glomma gruppa inviterer til Alice i eventyrland, en musikal på Røde mølle i Fredrikstad 6.februar .

Nedre Glomma gruppa inviterer til Alice i eventyrland på Røde mølle i Fredrikstad. Musikalen spilles av FredrikstadUngane, en teatergruppe bestående av barn og ungdom fra Fredrikstad.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 6.februar drar vi på musikalen Alice i eventyrland på røde mølle i Fredrikstad. Her vil alle få en brus hver i kiosken, samt en pose baconsnacks. Ved påmelding til ønskelisten MÅ dere gi oss beskjed i beskjedfeltet om hvilken brus dere ønsker, da vi henter ut dette på forhånd. Dere kan velge mellom cola, sprite, fanta og cola zero.

Vi holder på til ca kl 20.00

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med egne barn slik at de er forberedt. Snakk med barna/ungdommen om dette på forhånd.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 1715 på Røde mølle i Fredrikstad. Vær presis! Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre før utdeling av brus og snacks.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8030 Alice

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 4.februar.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen

Monica og Carina

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

6. feb 2020

Klokkeslett

17:15 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina

Telefonnummer 40727648

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Røde mølle, Traraveien 5, 1605 Fredrikstad

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kroner pr. person

Start: 31. januar
9:29
Slutt: 4. februar
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding