Nedre Glomma: Escape room og minigolf i Sarpsborg

Nedre Glomma gruppa skal ut og løse gåter i Sarpsborgs nye Escape room! :)

Her må vi bruke alle gode ideer, løsninger og ikke minst samarbeide for å komme oss ut igjen!

Aktiviteten passer for familier med barn fra 10 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 02.04.18 drar vi til Escape room i Sarpsborg.  Vi skal utfordre "de små grå" og ikke minst samarbeide for å slippe ut av rommet igjen! Dette blir kjempe gøy for både barn og voksne! :) Les mer her.

Da rommene kun rommer 5 stk av gangen og det er tre rom, må vi dele oss i to grupper. Vi har valgt å gjøre det på følgende måte:

  • Oppmøte for BEGGE grupper er 14:00 ved Østfold Golfsenter (rett ved siden av Eventyrfabrikken, se adresse under).
  • 14:15 Gr.1 starter med escape room. De blir delt i 3 og får instruksjoner. Gr. 2 starter med minigolf og mat.
  • 15:45 Gr. 2 escape room. Gr. blir delt opp i 3 og får instruksjoner. Gr.1 spiser og spiller minigolf.

Husk å skrive i beskjedfeltet angående allergier og/eller matrestriksjoner!

Oppmøteplass: Kl 14 på Østfold Golfsenter. Lederne er lette å få øye på med røde t-shirts. Her hilser vi på hverandre og så setter vi igang.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Har dere allergier og/eller matrestriksjoner er det viktig at dette kommer frem her! Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Rina og Christine

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

2. april 2018

Klokkeslett

14:00 - 17:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christine Stokstad

45201486

nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per person

Start: 29. mars
15:30
Slutt: 2. april
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding