Nedre Glomma drar på dagstur til Kjerringåsen alpinsenter lørdag 24.02.18

Nedre Glomma-gruppa setter fart utfor bakkene i Kjerringåsen kommende fredag - blir du med!?

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 24. februar reiser vi fra Moss med buss, oppmøte kl. 10.00. De som ønsker avreise fra Moss møter opp på busslomma under broen ved Mosseporten (E6).De som ønsker avreise fra Sarpsborg møter opp på Sarpsborg bussterminal kl. 10.30.

Lederne kommer på i Sarpsborg og vil være lette å se i røde Enestående t-skjorter.

Vi skal hygge oss sammen i bakken og ved basen på Kjerringåsen alpinsenter. Retur fra Kjerringåsen alpinsenter vil være kl. 18.00. Bussen stopper på de samme stedene på veien hjem.

Ta med: 

  • Slalomutstyr til deg og dine
  • Hjelm (kan også lånes gratis på senteret)
  • Godt med klær/skiftetøy
  • Termos med varm drikke/ vannflasker
  • Vi handler inn pølser og tilbehør til grilling og snaks til hygge:) Spiser du ikke pølser må du pakke med matpakke denne dagen!
  • Sitteunderlag

På stedet er det kiosk med litt av hvert av fristelser. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordrer vi som vanlig alle til å unngå kioskhandling. 

For de av dere som ikke har slalomutstyr anbefaler vi å forsøke å låne utstyr. Erfaringsmessig er det dyrt og lange køer i skiutleie på skisenteret. Om du ikke har venner/kjente du kan låne av finnes det gratis utlånsordninger:

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50 per familie (buss tur/retur, heiskort og pølser). Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Vi åpner for påmelding mandag 19.02.18 kl. 20.00, og alle som ønsker å delta på denne turen kan melde seg på ønskelisten frem til fredag 23.02.18 kl. 16.00. Vi vil etter dette prioritere så rettferdig som mulig når vi fordeler plassene.

Denne gangen prioriteres spesielt bil løse familier fra Østfold og nye familier.

Etter fordelingen fredag ettermiddag/kveld vil vi sende ut en e-post til alle som har fått plass på turen.

NB: Skriv i beskjedfeltet om det er voksne som IKKE skal ha heiskort og hvilket busstopp (Moss eller Sarpsborg) du og dine står på bussen.

Vi understreker at foreldre har selv ansvar for egne barn på turen!

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din at du har fått plass på ønskelista. Samme beskje er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi skulle få ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet en det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en dag sammen med dere i bakkene!

Vennlig hilsen

Hilde og Christine

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

 

 

Informasjon

Dato

24. feb 2018

Klokkeslett

11:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christine

45 20 14 86

nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Alpinveien 109, 1708 Sarpsborg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per familie

Start: 19. februar
21:00
Slutt: 23. februar
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding