Hortensgruppa inviterer til en impulsiv tur til Høyt under taket

Hortensgruppa inviterer til Høyt under taket

Hortensgruppa inviterer til Høyt under taket.Fredag 17 septemper.Vi spiser etter aktiviteten.

Hortensgruppa inviterer til Høyt under taket og mat etterpå. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn over 10 kg.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Hortensgruppa tar en spontan tur til Høyt under taket på fredag 17 septemper. Det er førskommende fredag. 

Reglene på stedet er alle over 10 kg kan klatre. Barn under 13 år må foreldre følge de rundt i klatre lokalet. 

Det er viktig vi overholder disse reglene så vi er velkommne ved en senere anledning. 

Alle får en rask inføring i klatringen ved ankomst. 

Vi klatrer i 2 timer og spiser mat kl 19. 

Vi ordner med vipps når vi kommer. Etter det tar vi en hilserunde så vi bryter isen. Når dette er gjort, registreres alle inn og info om klatringen blir gjort. Når dett er ferdig så  er det bare å kose seg der inne i 2 timer. 

Info om bespisning til dere som får plass. 

Jeg vil minne dere på at dette er kunn for 1 forelder med barna sine. Og alle må være påmelde og få en mail om at dere har fått plass.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør! Det er lurt å ha på  myke, behagelige klær. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Høyt under taket, på Sem kl 16.45.Vi starter å klatre kl 17. 

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr familie.  Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8035 Høyt under taket

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord. 

Etter aktiviteten vil vi sende ut en spørreundersøkelse digitalt. Vi setter stor pris på om dere kan svare på denne. Alle som svarer er med på trekning av et gavekort. 

Vennlig hilsen

Camilla og Monica

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier i Horten 

Tlf 94094081

Informasjon

Dato

17. sep 2021

Klokkeslett

17:00 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Camilla

Telefonnummer 94094081

E- post horten@enestaaendefamilier.no

Sted

Høyt under taket, sem

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100,- pr familie

Start: 14. september
12:30
Slutt: 16. september
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding