Bergensgruppen inviterer til online bingo lørdag 9.mai kl 18.00

Det er fortsatt litt rare tider rundt oss, og ser at det er mange som har behov for å være sosial. Så hvorfor ikke være sosial online med andre flotte familier?

Bergensgruppen ønsker derfor å fortsette suksessen med online bingo lørdag 9.mai kl 18.00. Vi ønsker å invitere familier fra hele landet til online morro :)

Det vil selvsagt bli PREMIE til de som får bingo :)

Vi bruker programmet Zoom. Dette kan lastes ned på pc, mac, ipad, ipone, android osv.

Det vil komme en egen e-post til de som får plass med link til Zoom-møtet hvor det vil bli delt ut brett til hver familie.

Fotografering/video: Det vil IKKE bli tatt bilder eller video.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig fredag 8. mars. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Linda

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bergen

Informasjon

Dato

9. mai 2020

Klokkeslett

18:00 - 18:40

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Linda Skjellanger

Telefonnummer: 41070879

E- post: bergen@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 5. mai
23:02
Slutt: 8. mai
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding