AVLYST PGA COVID!!!! Østfoldgruppa inviterer til babykino og lunsj i Moss

Østfoldgruppa gjør noe de aldri har gjort før -blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn mellom 0 - 3 år

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 7 desember drar vi til Moss kino for å få litt julestemmning og kose oss. Vi spiser og koser oss litt på Moss bibliotek, før vi går på ned til kinoen og ordner med billetter og litt snacks til alle voksne. 

Vi skal se "Teddybjørnens jul", babykino passer for de som er alene hjemme på dagen med barnet sitt. Kinosalen har mer lys og lavere lyd enn normalt, slik at det er mindre skummelt for barna våre. Det er muligheter for å ha med vogner inn i salen.

Vi holder på til ca kl 13.30 :)

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • Mat til lunsj på biblioteket, både til deg og barnet ditt
  • Evt snacks til barnet ditt 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 10.30 utenfor Moss bibliotek. Aktivitetsledern har nissekjole på og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Carina

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Østfold

Informasjon

Dato

7. des 2022

Klokkeslett

10:30 - 13:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina

Telefonnummer 40727648

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Sted

Moss kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 28. november
9:05
Slutt: 5. desember
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding