Østfold

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Østfold!

 

Velkommen til Enestående familier i Østfold!

Vi ønsker nye og 'gamle' deltakere og potensielle fremtidige ledere velkomne til å bli med oss. 

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn og opplever deg litt alene i foreldrerollen. Når du får plass på en aktivitet, møter du opp med barna dine og møter da andre enestående voksne med barn / ungdom. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med sine barn. 

Lederne du møter er frivillige mammaer og pappaer som har gjennomgått det obligatoriske lederkurset og nå bruker litt av fritiden sin sammen med egne barn til å skape nettverksbyggende Enestående familier-aktiviteter i nærmiljøet.

I Østfoldgruppa arrangerer vi aktiviteter først og fremst i helger og skoleferier. Foreløpige planer:

Juni: Sistemann ut, guidet tur på Fredriksten festning, strandtur, Kaptein Rødskjegg

Juli: Overnattingstur, telttur

Dette er noe av det som er planlagt hittil, mer kommer etterhvert.

Vi sender ut nyhetsbrev hver gang en aktivitet er ferdig planlagt og klar for påmelding. Nyhetsbrevet går til alle som har registrert seg med en brukerkonto og huket av for Østfoldgruppa. Over 400 mottakere pr desember  2021.

I tillegg til våre aktiviteter, er du også velkommen til å melde din interesse på andre gruppers aktiviteter. Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet.

Står du ikke allerede på vår epost-liste, kan du registrere deg via fanen på denne siden. Registreringen er gratis, helt uforpliktende og holdes fortrolige.

Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på «Ikke send meg flere invitasjoner» nederst i en av epostene fra oss. Enkelt og greit.

Noen kommer ofte, andre er innom en gang i ny og ne, samtidig er det som oftest også et par nye familier med hver gang. Alle aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne. 

Hos oss avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje, at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost.

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Vi ønsker oss også flere deltakere og potensielle fremtidige ledere velkommen til å bli med oss. Om du går med en lederspire, ta kontakt med en av våre frivillige ledere for informasjon, spesielt i Fredrikstad og Sarpsborg området da vi for tiden ikke har ledere i disse områdene.

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs? Da vil vi gjerne høre fra deg :)

Vi gleder oss veldig til å bli kjent med deg og dine! 

Vennlig hilsen frivillige lederne i IOGTs Enestående familier Østfold

ostfold@enestaaendefamilier.no

Kontakt oss

Lokale frivillige ledere:

Monica Rasmussen tlf: 95 85 64 69

Nina Anett Askerød Eliassen tlf: 93 05 77 47

Carina Elvegård tlf: 40 72 76 48

Linda Hagen tlf: 91 13 96 95

Katrine Bratlie tlf: 45 49 20 89

ostfold@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg 976 14 519 ef@iogt.no

Kommende aktiviteter