Østfold

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Østfold!

Vi åpner så smått opp igjen for aktiviteter utendørs. Det er fortsatt restriksjoner, men vi kan ha aktiviteter opp mot normalen, men det kan hende vi små stenge ned igjen på kort varsel. Dette vil dere få beskjed. Vi har fått tillatelse av Moss kommune til å ha med familier fra hele Østfold. 

Vi er kun tre aktive ledere pr .dags dato som alle holder til i Mosseregionen. 

Husk: Hold avstand - vask henda -ta hensyn og ta vare på hverandre. Har dere symptomer, eller har oppholdt dere sammen med noen som har symptomer og/eller fått påvist smitte MÅ dere holde dere hjemme! Dette gjelder også om det kun er vanlig forkjølelse (følg FHI sine smittevernregler i henhold til karantene og isolasjon).

Vi gleder oss til å kunne møte dere alle igjen når dette er over. 

- -

Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige ledere velkommen til å bli med oss. Om du går med en lederspire, ta kontakt med en av våre frivillige ledere for informasjon, spesielt i Fredrikstad og Sarpsborg området da vi for tiden ikke har ledere i disse områdene.

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn, eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre, og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

Lokalgruppene drives i det daglige av frivillige foreldre som også ofte er alene med barna sine, og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset.

Østfoldgruppa (tidligere Nedre Glommagruppa) startet opp vinteren 2017. Vi arrangerer aktiviteter fortrinnsvis i helger. De foreløpige planene våre finner du i oversikten nedenfor her. Etter hvert som de enkelte aktivitetene blir ferdig planlagte med dato og tid, kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen.

Planlagte aktiviteter:

Oktober;

Paintball

Kino

Escape Room

November;

Kino

Hallovenn

Escape Room, ungdom

Desember;

Juleverksted

Nissevandring med grøt

Julelunsj

I tillegg til våre aktiviteter, er du også velkommen til å melde din interesse på andre gruppers aktiviteter. Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet.

Står du ikke allerede på vår epost-liste, kan du registrere deg via fanen på denne siden. Registreringen er gratis, helt uforpliktende og holdes fortrolige.

Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på «Ikke send meg flere invitasjoner» nederst i en av epostene fra oss. Enkelt og greit.

IOGTs tilbud “Enestående familier” har vært i Østfold i mange år. Vi som gruppe jobber for å dekke både indre og ytre Viken, men det vil primært være aktiviteter i ytre deler av Viken da det er på nåværende tidspunkt er her vi har aktive ledere. Dere som bor i indre deler av Viken (indre Østfold) er selvsagt velkomne til å være med.

Noen kommer ofte, andre er innom en gang i ny og ne, samtidig er det som oftest også et par nye familier med hver gang. Alle aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne. 

Hos oss avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje, at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost.

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs? Da vil vi gjerne høre fra deg :)

Vi gleder oss veldig til å bli kjent med deg og dine! 

Vennlig hilsen frivillige lederne i IOGTs Enestående familier Østfold

ostfold@enestaaendefamilier.no

Kontakt oss

Lokale ledere:

Monica Rasmussen tlf: 95 85 64 69

Christine Stokstad tlf: 45 20 14 86 (permisjon)

Nina Anett Askerød Eliassen tlf: 93 05 77 47

Carina Elvegård tlf: 40 72 76 48

ostfold@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder:

Cecilie Stenbrenden 922 34 315 ef@iogt.no

(vikar for Trude R. Sletteberg)

Kommende aktiviteter