NyeBærumsgruppen reiser på en spennende overnattingstur 3. - 6. juli

Vi gleder oss til en spennende overnattingstur på Strømtangen fyrvokterleilighet!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 3. juli drar vi Strømtangen fyr. Vi skal hygge oss sammen, bli kjent, utforske, bade, fiske, grille, spille, leke og ha det gøy.

Denne turen passer for familier som ønsker å sosialisere, utforske en spennende liten øy og sove på et fyr i Østfold. Barn må være over 10 år og voksne og barn må være svømmedyktige. Dere må være villig til å dele rom med andre familier. Vi tar med familier på overnattingsturer som vi kjenner fra dagaktiviter.

Les mer om Strømtangen fyr her: https://www.oslofjordguide.no/stromtangen-fyr

Ta med:

  • Redningsvester
  • Badetøy
  • Klær etter vær
  • Sengetøy (Laken, dynetrekk og putetrekk)
  • Lommelykt
  • Vannflaske/termos
  • Spill
  • Fiskestang om dere har

Vi sender ut informasjon ift mat og hva dere skal ha med dere nærmere avreise.

 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Vi møtes ved Fredrikstad. Eksakt oppmøte sted og tid legges ut i god tid før oppmøte. Fra oppmøtested må vi ta båt til Strømtangen fyr.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Maks 250,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelisten etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Charlotte og Birgit

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier NyeBærumsgruppen

Informasjon

Dato

3. juli - 6. juli 2023

Klokkeslett

13:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Charlotte

90022732

nyebaerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Strømtangen fyr

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 15. mai
22:00
Slutt: 6. juni
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding