Hortensgruppa inviterer til Gravity og pizza

Gravity trampolinepark  og pizza med hortensgruppa

Vi tar på oss sklisokker og hopper i vei store og små.

Hortensgruppa inviterer til Gravity og pizza. Her skal vi kose oss i 2 timer. Vi hopper å leker oss og spiser pizza. Alle får hvert sitt par med sklisikkre sokker og armbånd. Når dere ankommer så ordner vi med vipps og så går dere familievis å får sokker og armbånd i resepsjonen. Vi må se en sikkerhetsvideo før vi kan gå inn å hoppe. 

Husk på avstand mellom familier. Vi skal kose oss sammen i en gruppe men alle må ta antiback når dere kommer, før og etter mat og ellers ved behov. Hvis alle gjør sitt beste så minsker vi faren for smitte, 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 30 oktober møtes vi på Gravity for lek å morro. Både voksne å barn kan hoppe. Skriv i kommentarfeltet å gi beskjed hvis dere ikke vil hoppe. 

Det blir pizza og drikke til alle. Det vil være skinke og ost på pizzaene.

 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflaske og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Vi møtes inne på Gravity kl 17.45. Hoppingen starter kl 18.00. Vi er ferdig hoppet å spist kl 20.00. 

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8035 Gravity

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Camilla og Carina.

Frivillig leder i Horten

Informasjon

Dato

30. okt 2020

Klokkeslett

17:45 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Camilla Eriksen

Telefonnummer: 94094081

E- post : milla-filla@hotmail.com

Sted

Gravity ,Sem

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 14. oktober
22:30
Slutt: 27. oktober
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding