Nedre Glomma

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Nedre Glomma!

Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige ledere velkommen til å bli med oss. 

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn, eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre, og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

Lokalgruppene drives i det daglige av frivillige foreldre som også ofte er alene med barna sine, og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset.

Nedre Glomma-gruppa startet vi opp vinteren 2017. Vi arrangerer aktiviteter fortrinnsvis i helger. De foreløpige planene våre finner du i oversikten nedenfor her. Etter hvert som de enkelte aktivitetene blir ferdig planlagte med dato og tid, kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen. 

  • Vinter/våren 2020:

JANUAR;

Kino, vintertur med overnatting

FEBRUAR;

Kino, aktivitetspark

MARS;

Formingsaktivitet, kino, klatring

APRIL;

Påskeaktivitet, Kino

MAI;

Bowling, aktivitetsdag

JUNI/JULI;

Teater, aktivitetstur

I tillegg til Nedre Glommas aktiviteter, er du også velkommen til å melde din interesse på andre gruppers aktiviteter. Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet.

Står du ikke allerede på vår epost-liste, kan du registrere deg via fanen på denne siden. Registreringen er gratis, helt uforpliktende og holdes fortrolige.

Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på «Ikke send meg flere invitasjoner» nederst i en av epostene fra oss. Enkelt og greit.

IOGTs tilbud “Enestående familier” har vært i Østfold i flere år. De siste årene har alle dere i Østfold nå Viken vært samlet i en gruppe, Nedre Glomma. Vi som gruppe jobber for å dekke både indre og ytre Viken. Men det vil primært være aktiviteter i ytre deler av Viken da det er på nåværende tidspunkt er her vi har aktive ledere. Dere som bor i indre deler av Viken (indre Østfold) er selvsagt velkomne til å være aktiv i Nedre Glomma gruppen. .

Noen kommer ofte, andre er innom en gang i ny og ne, samtidig er det som oftest også et par nye familier med hver gang. Alle aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne. 

Hos oss avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje, at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost.

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs? Da vil vi gjerne høre fra deg :)

Vi gleder oss veldig til å bli kjent med deg og dine! 

Vennlig hilsen lederne i IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Kontakt oss

Lokale ledere:

Monica Rasmussen tlf: 95 85 64 69

Christine Stokstad tlf: 45 20 14 86 (permisjon)

Nina Anett Askerød Eliassen tlf: 93 05 77 47

Carina Elvegård tlf: 40 72 76 48

Gro Rødland tlf.  47958228 (permisjon)

Jo Thomasen tlf.nr. 92 24 02 43 (permisjon)

Hilde Gilland tlf: 41 51 69 06 (permisjon)

nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder i IOGTs Enestående familier:

Trude Sletteberg tlf: 976 14 519 trude.sletteberg@iogt.no

Kommende aktiviteter