Kongsbergruppa inviterer til en tur på Rush Trampolinepark Drammen fredag kveld 14 februar

Kongsberggruppa inviterer til 1 1/2 times hopp og sprett ( istedenfor sofa og fredagstacoen) fredag 14 februar! 

Bli med oss på hopp og sprett - vi avslutter med pizza til kvelds på Rush.  

Nye og 'gamle' familier fra Kongsberg og omegn er hjertelige velkomne. Buss tur/retur fra Kongsberg.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 4 års alder og oppover ( merk at parken har 4 års aldersgrense ) 

 --> Vi reiser med buss tur/ retur fra Kongsberg til Rush  -med et forbehold om nok påmeldte familier fra Kongsberg som ønsker fellesreise fra Kongsberg.  (oppmøte ved Knutepunktet kl 1545 i så tilfelle)  

Vennligst les all viktig informasjonen nedenfor her før du melder din interesse!

Kongsberggruppa håper mange familier, både "nye og gamle" vil bli med på en spretten og aktiv kveld inne på Rush fredag 14.februar. 

Viktig Info til alle familier som vil være med oss:

Buss fra Kongsberg er bestilt: Oppmøte Knutepunktet kl 15.45, avreise kl 16.00.

Fra Hokksund, Plukk - oppstopp ved Langebru/  oppmøte 16.15.  

Fra Drammen: Oppmøte ved Rush kl. 16.50  :)

Frist for påmelding førstkommende søndag 09. februar kl. 17.00.  Vi ber om at det skrives tydelig i meldingsfeltet om du ønsker å være med på buss tur/retur fra Kongsberg/  eller Langebru/ Hokksund eller om dere møter opp ved inngangen til Rush kl. 16.50. Ledere vil være synlig ved inngangen :) 

- Vi har reservert hoppetid fra kl 17-18.30, og avslutter med pizza og saft etter hoppingen (forhåndsbestilt fra pizzabakeren) 

Har du egnede "hoppesokker" fra før, er det fint om du tar med hjemmefra, men har du og dine ikke det, så ordner det seg også.

# Vi setter også pris på om du skriver antall "hoppere" i meldingsfeltet ved påmeldingen din ( voksne kan sitte og se på dersom ønskelig) Jo mere vi lederne vet før ankomst vår, jo fortere kommer vi inn i trampolineparken ved ankomst ;) 

Felles mat kl 18.30 - med pizza fra pizzabakeren ( barnevennlige varianter) som er forhåndsbestilt utfra den avtalen Rush har med levering dit. Det er fint om du skriver i meldingsfeltet dersom spesielle mat hensyn ( allergi, gluten, vegetar el). 

Viktig info: Sikkerhet, alder og generelle regler, se nettsiden til Rush: https://www.rushtrampolinepark.no/drammen/

Vi ber også om at det fylles ut egenerklæringskjema for deg og dine før oppmøte : https://rushnor.booknow.software/no/bnow__newwaiver?site=a0I1t000000NLpc

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kafe/kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

TA MED VANNFLASKER, MAN BLIR TØRST AV HOPPING :) 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 15.45 på Kongsberg Knutepunkt, 16.15 Langebru, kl. 16.50 ved Rush Drammen utenfor inngangen. ( se over =)

Vår foreslåtte deltakerprisKr 25,- pr person. Egenandel betales på Vipps ved oppmøte #554169 til IOGT Enestående familier via "send /scan" knappen inne på Vipps. ( Vi viser hvordan ved ankomst - dette er ganske nytt )

Merk betaling "8023 Rush februar"   Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, går det helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Frist for påmelding søndag 9 november kl.17. 00

Meld på deg og dine på ønskelisten, plasser vil fordeles forholdsvis raskt etter fristen er ute. Buss avklares også raskt, og ikke vær redd for å di fra om du og dine ønsker det.  Merk derfor påmeldingen evt: JA til buss/ valgt stoppested/antall hoppere/ og evt. mat hensyn vi må ta dersom spesielle behov. 

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Når plasser er blitt fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten.  Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. (Det hender dessverre at epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker, sjekk også der).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Vi minner også om at foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

--> Når du står på ønskelisten, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til sprettende aktiv fredagskveld!

Med vennlig hilsen Kongsberglederne

Vibeke, Line-Britt og lederspira vår Christin 

IOGTs Enestående familier Kongsberg 

Informasjon

Dato

14. feb 2020

Klokkeslett

15:45 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Vibeke/ Line-Britt 

Telefonnummer: V: 40617797      LB: 40869309

E- post : kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Rush drammen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 25 pr pers

Start: 3. februar
21:14
Slutt: 9. februar
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding