Kongsberggruppa inviterer til vinterferietur i Telemark søndag 23- onsdag 26 februar

Kongsberggruppa inviterer til vinterferie med hyttetur 3 netter i Gautefall, Telemark, søndag 23 februar- onsdag 26 februar.   - Kongsbergfamilier og familier som vi kjenner fra før og som minimum har deltatt noen ganger med oss på dagsaktviteter tidligere prioriteres på denne turen. Anbefalt aldersgrense fra 6-7 år og oppover. 

Kongsberggruppa  skal kose oss på både hytta og i alpinbakkene på Gautefall skisenter i flere dager og gleder oss til vinterferie. 

Vi sjekker inn på hytta vi har booket søndag kveld 23 februar kl 18.00 og sjekker ut igjen onsdag 26 februar ( utsjekk kl 12.00) 

Merk: Turen arrangeres i vinterferieuka, uke 9 - 2020 for Kongsberg ( gamle Buskerud/ nå Viken) og foregår altså i hovedsak på ukedager. 

Mandag 24, tirsdag 25 februar reiser vi fra hytta til Gautefall Skisenter (alpinanlegg med 5 skitrekk, 6 personers stolheis og 8 nedfartsløyper) kun 4 km fra hytta. Vi ønsker derfor å ha med familier som er kjent med å stå på slalom, men skisenteret har bakker for alle nivåer. Se mere her: 

http://gautefall-skisenter.no/

Det er en forutsetning at familier har med eget utstyr til vinteraktiviteter, både slalomutstyr og evt. langrennsutstyr, akebrett e.l. Det er selvfølgelig også mulig å melde dere på tur, uten slalomkjøring da det er mange andre muligheter i området, for å være i/ ved hytten for leik, aking, langrennsski og bålmat ved hytta, evt. innekos med bading i hytta, da vi lederne "deler oss" i forhold til skibakken og hyttekos.

- Vi ber om at det spesifiseres i meldingsfeltet ved påmelding på ønskelisten om det ønskes å kjøre slalom, 1eller 2 dager, eller evt. bare delta i hyttekos rundt hytta ;)  På denne turen inviteres familier som selv kan kjøre til og fra hytta. (ca. 3, 5 timer kjørevei fra Kongsberg ) 

- Hytta har 10 soverom. Selve fordeling av rommene vil ledere avgjøre på forhånd. Det er dyner/ puter der, men sengetøy laken og håndklær (både til dusjing og bading) må medbringes til deg og dine.

Mat: Kongsberggruppa handler inn til felles middager og utelunsj (( bålmat varianter)) og noe felles varer til frokost/ evt kvelds, i tillegg til godis/ frukt og snacks, men familiene som melder seg på, må beregne og ta med noe mat/ drikke selv ( frokost/ kvelds varer til felles dekket bord) i tillegg til at vi ber om at dere selv handler inn spesielle påleggsønsker eller til spesielle matallergibehov i en eller annen variant.  På tur til slalombakken tar vi med oss medbragt niste, smurt hjemme på hytta. 

----> Mere detaljerte beskrivelser av pakkeliste, reisebeskrivelse, samt info vedrørende felles måltider osv

vil sendes på egen mail til familiene som får plass på turen, i god tid før avreise.

----> Vi tar sikte på oppmøte i hytta kl. 18.00, søndag 23 februar. 

Vi gleder oss masse til hyttekos og hygge på hyttetur og i alpinpakkene. 

Vår foreslåtte egenandel: Kr 100,- pr person. Egenandel betales på Vipps via "send/ eller scan" til IOGT Enestående familier #554169 ved oppmøte. NB: Betaling må merkes med melding "8023 GAUTEFALL" ved oppmøte. 

Vi viser hvordan ved oppmøte på aktiviteten. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, betaler du bare litt mindre på Vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. HUSK SPESIFISERING AV OM DERE ER MED I ALPINBAKKENE .Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

Frist for påmelding: Lørdag 8 februar kl. 18.00. Plasser vil fordeles innen 13.februar ( 10 dager før turen) 

Når plasser er fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. For nye familier, minner vi om at det hender invitasjoner og svar fra oss havner i søppelpost, så det er lurt og evt. sjekke der også, når du er påmeldt på ønskeliste/ eller aktivitet. Akkurat det kan være lett å overse dersom man leser epost på mobilen. 

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da kan du høre fra oss helt frem til aktiviteten skjer, om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen. Vi minner om at det kun er anledning til å melde på seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Følg anvisningen du da får. 

Vi gleder oss til å treffe dere på hyttetur med artige vinteraktiviteter

Vennlig hilsen

Kongsberglederne ved Vibeke, Line-Britt og vår lederspire Christin 

IOGTs Enestående familier Kongsberg

 

Informasjon

Dato

23. feb - 26. feb 2020

Klokkeslett

18:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt F.K 

Telefonnummer: 40869309

E- post: kongsberg@enestaaendefamilier.no 

Sted

Bjønntjønnlia, 3855, Treungen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100,- pr pers

Start: 31. januar
1:15
Slutt: 8. februar
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding