Kongsberggruppa inviterer til tur på Sjøstrand /Kristiansand 27-29 mai

Kongsberggruppa reiser på fine maidager i Kristiansand, med overnatting på flotte Sjøstrand og et dagsbesøk i Dyreparken. Vi har hele hyttekomplekset tilgjengelig og skal kose oss med god mat, leik og opplevelser hele helgen. De tøffeste tar kanskje årets første sjøbad fra brygga eller stranda? Lyst å være med? Aktiviteten passer for barn fra 5 år og oppover.  

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

På denne turen prioriteres Kongsbergfamilier, og familier som ikke tidligere har vært med oss på mange overnattingsturer. Det er likevel en forutsetning at vi kjenner deg og barna dine litt fra før, og at dere som minimum har vært med på dagsaktiviteter med Kongsberggruppa tidligere. 

Du og dine må regne med å dele hytte med annen familie ( med 2 adskilte soverom og felles oppholdsrom, eller evt. overnatte sammen med annen familie i hovedhusets store soverom (2 etasje i hovedhytta).  Lederne vil på forhånd bestemme hvem som bor hvor, i forhold til barnas alder og sikkerhet på stedet. 

Se nedenstående link på Sjøstrand, et flott sted med egen brygge og en flott beliggenhet helt nede i sjøkanten: 

https://juvente.no/hytter-og-eiendommer/sjostrand/ 

Mat: Vi ordner felles middag på fredag og lørdagskveld og felles rød/ gul saft, kaffe, te, godis, frukt mv.

Siden taco alltid er en slager blant barna, blir det nok en taco fest ene kvelden. Hvis været tillater det ordner vi kanskje grilling en av kveldene eller vi finner på noe annet ( dette er litt væravhengig). Ved ankomstdagen fredag står pølsegryta "klar" (wiener + brød og lomper)  for kjapp bespisning etter lang reise, fra 1330 ...det er underveis enkelt servert lunsj dersom reisevei og kø gjør at ikke alle ankommer samtidig :) Vi samles alle til fellesmiddag utpå kvelden igjen.  

Mat til frokost og lunsj, og evt. kveldsmat tar dere selv med ( både brød, pålegg, og drikke såsom melk/ juice ) akkurat slik din familie liker det. Det er kjøleskapmuligheter i alle hyttene, evt. lagre alt i storhytta. 

Sørg for å ta med godt med mat, slik at det også kan smøres gode matpakker til dagen i Dyreparken. Vi samles inne i parken for å spise felleslunsj.  

--

Vær også oppmerksom på at alle må bidra med matlaging, rydding, holde orden og utvask siste dag - i felles dugnadsånd gjennom hele helgen!! Vi forventer at alle bidrar, både store og små. 

Reise/ oppmøte: Familier som melder seg til denne turen, må selv beregne reise til / fra Kristiansand og ut på Sjøstrand/ Kristiansand (som gir bilutgifter i form av bensin, bompenger, og parkering i Dyreparken.)  

Oppmøte er fredag 27 mai fra kl. 1330 (og utover..., noe fleksibelt mtp. sannsynlig stor trafikk langs E18) Fint om det likevel gjøres forsøk på å være fremme til kl 17.00 senest. (ta derfor hensyn til mulig kø langs E18 - men det regnes ca 4 1/2 time fra Kongsberg uten trafikkkø). Ledere er tilstede og tar dere i mot, og viser dere tildelt hytte/ rom ved ankomsten.. Trafikk er vanskelig å forutse, så noe fleksibelt fremmøte blir det nok, og det er greit.

Vi samles alle til kvelden uansett  :) 

Adresse:  Sjøstrand er et landsted, beliggende på Møvig, ca 8 km sørvest for Kristiansand sentrum. Vi merker innkjøringen til hytta med røde ballonger, og plasserer selvsagt flagget vårt ved hyttekomplekset ;)

adressen:  https://www.google.com/maps/dir//58.1001249,7.9802229/@58.1001248,7.9758455,16z

Ta med: 

- Gode klær for alle slags vær ( både inne og utetøy såsom regntøy, vindjakke, fleece, ulltøy, badetøy, koseklær... ++ ) 

- Gode sko for mye vandring rundt i dyreparken!!!!

- Ryggsekk og drikkeflasker, matbokser, termos til kaffe/te/ kakao

- Hyttene har dyner/ puter, men du må selv ta med dynetrekk/putevar og laken.

- Håndklær ( dusj er mulig i felles sanitæranlegg) og toalettsaker 

- Mat og drikke til frokost, lunsj og evt. kvelds for deg og dine til alle dagene. 

- Redningsvest hvis du har ( ikke svømmedyktige barn/ små barn må ha redningsvester på og rundt på anlegget - for sikkerhet) 

--> Vi gjør oppmerksom på at alle foreldre er ansvarlig for å følge med på sine barn til enhver tid.

Egenandel: Kr 100,- pr pers. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse/ sms  (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon). Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

-->  OBS: Fristen for påmelding til ønskelisten er søndag 22 mai kl 17.00. Familier som får plass får beskjed kort etter utløp av fristen. 

For å være med oss på overnattingstur, er det som nevnt en forutsetning at vi kjenner deg og dine litt fra før, og at dere som minimum har vært med Kongsberggruppa på dagsaktivitet tidligere. Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Info vedr. kiosk i dyreparken: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling eller souvenir handling i parken unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Med vennlig hilsen

Line-Britt på vegne av
Kongsberggruppa 

Informasjon

Dato

27. mai - 29. mai 2022

Klokkeslett

13:30 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt Kristoffersen 

Telefonnummer: 40869309

E- post : kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Sumatraveien 6, Møvig

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 pr pers.

Start: 13. mai
14:00
Slutt: 22. mai
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding