Kongsberggruppa inviterer til trampolineparktur på Altitude mandag 25. februar!

Kongsberggruppa hopper og spretter i vinterferien!

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 år og oppover (parken har aldersgrense 5 år).

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 25. februar drar vi til Asker og hopper litt. Vi skal hygge oss sammen med hopping, mat og prat! Menyen blir pizza, og saft, og det er satt av hoppetid fra 14.00-15.30. Avreise fra Kongsberg er kl. 12.30, og vi er tilbake ca 17.45!

Sikkerhet, alder og generelle regler, se nettsiden til Altitude: https://www.altitudetrampolinepark.no/.
Du vil få lenke til et egenerklæringsskjema som MÅ fylles ut før det er lov til å hoppe.

Ta med: God humør og vannflaske :)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kafe/kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12.15 på Kongsberg Knutepunkt. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og så tar vi buss sammen. Bussen går 12.30, og avreise tilbake fra Altitude kl. 16.30.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer  nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet til å skrive om du som voksen også vil hoppe. Alle som vil kan. Umiddelbart etter dette kommer det opp en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Vi fordeler plassene så rettferdig som mulig i løpet av helgen før.

Står du fortsatt på ønskeliste etter at plassene er fordelt, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Truls og Vibeke.

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

25. feb 2019

Klokkeslett

12:15 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Truls Liang

99159395

kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Bergerveien 5, 1396 Billingstad

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 19. februar
20:56
Slutt: 24. februar
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding