Kongsberggruppa inviterer til Starwars filmen onsdag 15 januar

Kongsberggruppa hiver seg rundt og inviterer familier med litt større unger/ ungdommer til filmen STARWARS - The rise of Skywalker førstkommende onsdag, 15.01.20. Vi samles kl 16.15 til hyggelig måltid sammen, før filmen starter kl. 18.00.  

( sted følger senere, men vi prøver å få til noe annet enn pizza denne gangen) 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne. Aktiviteten passer for familier med barn fra 11 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Kongsberggruppa inviterer til hyggelig måltid og kinotur onsdag 15 januar.

Merk: Meld deg og dine på så raskt som mulig, vi setter frist for påmelding tirsdag 14.jan kl. 22.30.

Vi møtes til hyggelig måltid før filmen, og dere som får plass, vil få nærmere detaljer om spisested i egen mail. Der hilser vi på hverandre og hygger oss, før vi går til Krona Kino og ser den siste Starwars filmen sammen. Alle får popkorn/ brus meny i tillegg til kinobilletten.

Se mer om filmen her:

https://www.filmweb.no/kongsbergkino/kommer/article1412910.ece

Vår foreslåtte egenandelKr 30,- pr person. Betales på Vipps via "kjøp og betal" til IOGT Eneståendefamilier #554169 ved oppmøte  NB: Betaling må merkes med melding "8023 Starwars ". 

Vi viser hvordan ved oppmøte på aktiviteten, dersom behov for det :) Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, betaler du bare litt mindre, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Vi ordner som nevnt kinosnacks til filmen ( popkorn eller baconcrisp / 1 brus til hver). Minner forøvrig om at alle arrangementer med oss, er alkoholfrie. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

Frist for påmelding tirsdag 14 januar kl. 22.30. Plasser vil fordeles ut fortløpende og senest innen kl 24.00 tirsdag kveld.

Når plasser er fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. For nye familier, minner vi om at det hender invitasjoner fra oss havner i søppelpost, så det er lurt og evt. sjekke der også, når du er påmeldt på ønskeliste/ eller aktivitet. Akkurat det kan være lett å overse dersom man leser epost på mobilen. 

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da kan du høre fra oss helt frem til aktiviteten skjer, om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen. Vi minner om at det kun er anledning til å melde på seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Følg anvisningen du da får. 

Jeg gleder meg til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Line-Britt

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

15. jan - 13. jan 2020

Klokkeslett

16:15 - 20:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt

Telefonnummer: 40869309

E- post : Kongsberg@enestaaendefamilier.no 

Sted

Krona kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 pr pers

Start: 13. januar
10:00
Slutt: 14. januar
22:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding