Kongsberggruppa inviterer til sommertur ved sjøen i uke 30

Kongsberggruppa inviterer til deilige sommerdager ved sjøen fra 21.07- 26.07.20. Kongsbergfamilier som vi kjenner fra før, prioriteres på denne sommerturen, særlig nå etter en lang periode uten aktiviteter. Nedre aldersgrense 6 år.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Kongsberggruppa har leid hytte ved sjøen i uke 30, og håper på fint vær og mye utetid i solen. Det er enkel standard med utedo og uten dusj, men med brønnvann og vaskevannsfat til håndvask mm. Drikkevann må medbringes osv. Det er en bratt nedstigning (200 høydemeter) i trapper fra p-plassen, noe som gjør det vanskelig for folk som er dårlig til bens, uegnet med barnevogn ol. Må pakkes lett og bæres langt ;) 

Med bakgrunn i smittesituasjon i Kongsberg ( pr i i dag ingen smittetilfeller ) og enkel standard på hytta som har utedo og ikke har bad, vil vi kun prioritere kjente Kongsbergfamilier på denne turen. Pakkeliste og øvrig info om turen sendes familier som får plass på mail. Hvilke dager i uke 30 som du og dine får være med på hyttetur, avhenger litt av antall påmeldte og hvordan uka fordeles. 

Vi sørger for felles middager ( grilling mest sannsynlig ) men familier som får plass må selv ha med mat og drikke til frokost, lunsj og middag. Gjeldende smittevernsregler gjør at vi ikke får hatt fellesmåltidene helt som før, men vi finner ut av gode løsninger sammen. 

--

https://www.oslofjorden.org/produkt/ommen-og-veslestua/. Se mere her om stedet 

--

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter. Særlig viktig å følge med på barna sine ved vannet/ brygga ved hyttene.

Foreslått deltakerpris: 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: "8023 sommertur" 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes. Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen mandag 13.07.20 . Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Kongsberggruppa 

IOGTs Enestående familier 

Informasjon

Dato

20. juli - 26. juli 2020

Klokkeslett

12:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn:   Line-Britt F. Kristoffersen 

Telefonnummer: 40869309

E- post : kongsberg@enestaaendefamilier.no 

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100,- pr pers

Start: 7. juli
17:30
Slutt: 12. juli
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding