Kongsberggruppa inviterer til sommerferietur på Malmøya (Larvik) 23. - 25. juli 2019

Kongsberggruppa inviterer til sommertur med overnatting to netter, på Jakthytta på Malmøya utenfor Larvik. 

Vennligst les all info før du melder interesse for å være med.

Vi reiser på hyggelig overnattingstur tirsdag 23. juli , med retur torsdag 25. juli.

Vi har leid Jakthytta på Malmøya utenfor Larvik. https://www.oslofjorden.org/produkt/jakthytta/

Vi skal bade, leke, skravle, tøyse, grille, gå turer, oppdage og utforske sammen i hele 2 dager/ netter. 

Øya har mange fine badestrender rundt om, både med sand og svaberg. I tillegg har øya mange turveier og stier rundt. Det er mye å se på i form av utsiktssteder, et stort spenn i naturtyper og kulturminner. Vi ser for oss fine aktive og sosiale dager, uansett vær, men håper selvsagt på sol og sommer. Det er også robåt som kan brukes ved hytta. 

Oppmøte:  Stavern tirsdag 23.07, senest kl. 11.15. ( nærmere detaljer følger)

Vi hilser på hverandre, og gjør oss klare til taxibåten kommer, men det er meget viktig å møte opp i tide. Båten kan ikke vente på oss, beregn god tid til både reisen til og parkering. 

Frakt av utstyr/ fellesreise/ fellesdugnad --> alle må bidra! 

Denne gangen blir turen for familier som kan kjøre egen bil / evt. bli kjørt av noen til/ fra Stavern på egen hånd. Taxibåt er bestilt til å frakte oss samlet som gruppe ut til øya tirsdag og med fellesretur etter utsjekk - torsdag kl. 1645.  Selve båtturen tar en halv time. Parkering må påregnes for egen kostnad på brygga mens vi er ute på øya. 

--> I tillegg må deltakerfamilier være innstilt på delvis spleis på mat, i form av å ta med pålegg, brød og melk/ juice  til felles frokost/ lunsj/ og evt. kveldsmat bord. Det må bli fellesdugnad på frakt av alt, både eget utstyr/ bagasje og fellesvarer matvarer ut til båten, og deretter fra brygga og opp til Hytta (sti på ca 500 meter) . 

Vi sørger for å handle inn til felles middag til tirsdag og onsdag kveld. Det samme gjelder saft, kaffe/ te ol. 

Når det gjelder alle fellesmåltider, og rengjøring/ utsjekk av hytta siste dagen, må alle regne med å få oppgaver og bidra i felleskap.  

Rommene: Familier må også påregne å dele rom med andre familier, selve fordeling av "romtypene" vil ledere avgjøre på forhånd. Vær oppmerksom på at det ikke kan forventes enerom/ enkelt rom her. Det er en litt leirskoleaktig hytte, enkel standard. Se link lenger opp. Det er dyner/ puter der, sengetøy eller evt. soveposer må medbringes til deg og dine.  

Øvrig pakkeliste, og ytterligere info sendes de som får plass... :) 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 100,- pr person. Egenandel betales på Vipps til leder Line-Britt F. Kristoffersen tlf. 40869309 eller kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Frist for påmelding er satt til 10.07.19 kl.19.00. Meld på deg og dine på ønskelisten, plasser vil fordeles forholdsvis raskt etter fristen er ute. Kongsbergfamilier prioriteres fortrinnvis på denne turen. Familier fra nærliggende steder/ grupper er likevel velkomne til å melde sin interesse på ønskelisten.

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Når plasser er blitt fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. 

Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. (det hender dessverre at epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker, sjekk også der).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

--> Når du står på ønskelisten, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til hyttetur på Malmøya!! 

Vennlig hilsen Vibeke, Line-Britt og Truls

IOGTs Enestående familier Kongsberg 

Informasjon

Dato

23. juli - 25. juli 2019

Klokkeslett

11:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt F. Kristoffersen 

Telefonnummer: 40869309

E- post : kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

59°0'48.2"N 10°5'50.3"E

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100,- pr pers.

Start: 27. juni
0:10
Slutt: 10. juli
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding