Kongsberggruppa inviterer til snølek og pølsegrilling søndag 13.01.19

Det har snødd litt  og Kongsberggruppa synes det er på tide med litt utelek og pølsebål - en ypperlig anledning til leik og bli kjent med hverandre/ flere enestående familier. Vi møtes på Heistadmoen ved lavoen :) Aktiviteten passer for alle. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte tid/ sted : Vi møtes søndag 13.01.19kl.13.00 på Heistadmoen ( ved bålplassen / "Lavoen" like ved innerste parkeringen )

Her ordner vi en base ( se etter flagget vår). Barn og voksne kan leke, ake og herje litt i fint vintervær og hvis noen ønsker det, ligger skiløypene rett ved.  Yr melder minus 5 gr, sol/sky, og vindstille, og vi satser på godt vær. 

Felles måltid: Ca kl 14.00 griller vi pølser og spiser sammen. Ber om at noen av de voksne bidrar litt med pølsegrillingen rundt bålet. Kongsberggruppa sørger for å kjøpe inn pølser, pølsebrød, lomper, sennep og ketchup til alle. Vi ber om at dere selv tar med vann/saft/ og varmt drikke til deg og dine barn. Meld på innen lørdag 12.01.19 kl 12.00 - så veit vi at vi får handlet nok pølser til alle ;) 

Dere må selv ta med: 

1. Egne akebrett/ evt skiutstyr 

2. Godt med klær, ull innerst og varme vinterklær til deg og dine egnet for snøleik. Husk varme sko, votter + votteskift, luer osv. 

3. Kaldt og varmt drikke til deg og dine barn.

4: Sitteunderlag, da benkene i lavvoen kan være kalde å sitte på, rundt bålet. 

Oppmøte: Kl 13 ved Heistadmoen skistadion. Se etter Enestående flagget, så ser du hvor vi møtes og hilser på hverandre. Har du ikke bil og trenger skyss, skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse, så ser vi om ikke vi får ordnet skyss ut dit. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: 0,-   Vi har ingen egenandel på denne turen, men dersom du likevel ønsker å bidra med litt betaling for pølsemat, som igjen kommer til gode til andre aktiviter senere, snakker du bare med en av lederene der ute. 

-->  Fristen for påmelding er lørdag 12.01.19 kl. 12.00, slik at vi vet hvor mye pølser vi trenger :)

Bekreftelse på eventuell plass kommer ganske umiddelbart etter fristen på lørdag, selvom påmeldingen skjer til ønskeliste. I realiteten er det plass til mange på Heistadmoen, men vi er avhengige av et antall påmeldte i forhold til å handle inn. Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Når plasser er fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen . 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

lederne Vibeke, Truls og Line-Britt  

IOGTs Enestående familier Kongsberg 

Informasjon

Dato

13. jan 2019

Klokkeslett

13:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt F. Kristoffersen 

Telefonnummer: 40869309

E- post : kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Heistadmoen skistadion

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0,-

Start: 8. januar
21:56
Slutt: 12. januar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding