Kongsberggruppa inviterer til ski-dag i Funkelia 02. mars.

Kongsberggruppa inviterer til hyggelig besøk i Funkelia, Skimore Kongsberg tirsdag 02. mars, Vinterferie :) 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :). Aktiviteten passer for familier med barn som har stått på slalåm eller snowboard før. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi møtes i 2. etg av skistua kl. 14.00 for å hilse på hverandre og få skikort. 

På grunn av alle restriksjonene som er der ute i dag, ser vi på dette som en aktivitet uten noen form for nærkontakt, men allikevel en mulighet til å omgåes flotte folk. Og hva er vel mer Corona-vennlig enn innpakkede mennesker i friluft :)

Det er påbud med munnbind for alle over 12 år som skal inn på skistua.

Hvis man ønsker å være med på aktiviteten, men mangler utstyr, ta kontakt med Barbara Schmitt Barbara.Schmitt@kongsberg.kommune.no for skjema til å få låne utstyr. 

Ta gjerne med drikke, så kan vi samles vi kl 17 i skihytta for litt samtale, få en oppsummering fra alle og spise en burgermeny :)

Skriv i meldingsfeltet ved påmelding hvordan du og dine liker burgern :) 

Vi bestiller Kongsbergmenyen som inneholder ost, bacon og nachos, dvs, at du informerer om hva du eventuelt vil ta BORT :) 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Vår foreslåtte egenandel: Kr 40,- pr person. Egenandel betales på Vipps via "send/ eller scan" til IOGT Enestående familier #554169 ved oppmøte. NB: Betaling må merkes med melding "8023 FUNKELIA" ved oppmøte. Vi viser eventuelt hvordan ved oppmøte på aktiviteten. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, betaler du bare litt mindre på Vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Funkeliaveien 105, 3616 Kongsberg. Her hilser vi på hverandre, deler ut ski-kort.

Påmelding:  Frist for påmelding er satt til lørdag 27. februar kl. 20.00.  

Plasser vil fordeles ut fortløpende og senest søndag 28. februar kl 14.00. 

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din e-postadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig. Ved stor på gang vil nye familier, eller familier som ikke tidligere har vært med oss på ski-kveld før prioriteres. På grunn av smittesituasjon prioriteres kun familier fra Kongsberg og Hvittingfoss, i disse pandemi-tider. Med forbehold om at retningslinjer fra kommunen, ikke endres.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Christin, Vibeke og Line-Britt

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Kongsberg.

Informasjon

Dato

2. mars 2021

Klokkeslett

14:00 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Christin D. Curran

Telefonnummer: 99279658

E- post:kongsberg@enestaaendefamilier.no 

Sted

Funkeliaveien 105, 3616 Kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 22. februar
22:00
Slutt: 27. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding