Kongsberggruppa inviterer til Sjøstrand og Dyreparken 15-17 juni

Vi reiser til Kristiansand, for en herlig helg med overnatting på flotte Sjøstrand fra fredag 15 juni til søndag 17 juni. På lørdagen drar vi sammen i Dyreparken med spennende opplevelser for store og små. 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover. 

Vi reiser på nydelig sommerhelg til Sjøstrand, Kristiansand hvor vi har reservert hele komplekset fra fredag 15 - søndag 17 juni. Lørdag skal vi i Dyreparken hele dagen.

På denne turen prioriteres fortrinnsvis Kongsberg og omegn familier, og familier som ikke tidligere har vært med oss på overnattingsturer. Du og dine må regne med å dele hytte sammen med annen familie, eller evt. overnatte i hovedhusets store soverom med andre familier i 2 etasje. Vi har booket det flotte stedet Sjøstrand, med egen brygge og flott beliggenhet helt nede i sjøkanten. 

https://juvente.no/hytter-og-eiendommer/sjostrand/ 

Mat: Vi ordner felles bespisning på kveldene, sannsynligvis med taco fest fredagen, og felles grilling lørdag kveld. ( væravhengig)  Mat til frokost og lunsj tar dere selv med ( brød, pålegg, drikke slik din familie liker det) 

- sørg for å ta med godt med mat, slik at det også kan smøres gode matpakker til dyreparken på lørdag. Vi samles i parken lørdag for å spise lunsjen sammen. 

Vær også oppmerksom på at alle må bidra med matlaging, utvask ol. i felles dugnadsånd. 

Reise/ oppmøte: Familier som melder seg til denne turen, må beregne reise til / fra Sjøstrand/ Kristiansand selv. Meld fra i beskjedfeltet dersom det byr på utfordringer for din familie. Det går også tog til Kristiansand, og kan ordnes henting på togstasjonen evt. 

Vi satser på oppmøte innen kl .19 på Sjøstrand. Ledere er tilstede i god tid, dersom dere dukker opp tidligere. Trafikk er vanskelig å forutse, så noe fleksibelt fremmøte blir det nok. ( ta hensyn til mulig kø langs E18 - men det regnes ca 4 1/2 time fra Kongsberg uten trafikk )

Sjøstrand er et landsted, beliggende på Møvig, ca 8 km sørvest for Kristiansand sentrum.  https://www.google.com/maps/dir//58.1001249,7.9802229/@58.1001248,7.9758455,16z

Ta med: 

- Gode klær for alle slags vær ( både lett sommertøy, evt regntøy, vindjakke) 

- Gode sko for mye vandring rundt i dyreparken

- Ryggsekk og drikkeflasker, evt termos til kaffe/te.

- Hyttene har dyner/ puter, men du må selv ta med dynetrekk/putevar og laken.

- Mat og drikke til frokost og lunsj for hele helgen. 

- redningsvest hvis du har ( ikke svømmedyktige barn/ små barn bør ha redningsvester på rundt på anlegget - for sikkerhet) 

( mere detaljert pakkeliste og info om turen følger i egen mail til de som får plass på turen )

Vår foreslåtte deltakerpris: 100,- pr person. (maks 400,- pr familie hvis dere er mange) Egenandelen dekker opphold, felles middager og billetter i dyreparken. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Du kan også vippse til leder Line-Britt tlf 40869309, merket navn og antall personer. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelista. Plasser tildeles innen lørdag 9 juni. Hvis tildelt plass, kommer ny mail. Du kan også følge med på status inne på " din side" . Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker). Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere på tur!

Vennlig hilsen ledere Line-Britt, Vibeke og Truls.

IOGTs Enestående familier Kongsberg 

Informasjon

Dato

15. juni - 17. juni 2018

Klokkeslett

17:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt F Kristoffersen 

Telefonnummer 40869309

E- post: kongsberg@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 pr pers

Start: 28. mai
7:37
Slutt: 3. juni
20:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding