Kongsberggruppa inviterer til "Reisen til Julestjernen " på Drammensteater 01.12.17 Kl. 18.00

Vi inviterer til årets juleforestilling med Drammen Barne- og Ungdomsteater, en forestilling med ekte julemagi, og et univers med hekser, nisser, spåkoner og prinsesser. Bli med på leting etter julestjernen! 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover. 

Oppmøteplass: Kl 17.15 på fortauet, til høyre for hovedinngangen ved Drammens teater, du vil se lederne stå synlig med en ballong.  Vi møtes i god tid, for utdeling av billetter og snakke sammen før forestillingen begynner kl. 18.00

Siste frist for påmelding, 14.11.17. Familier som får være med oss denne gangen, vil få beskjed senest 15.11.17

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig kun anledning til å melde på egne barn. Vi vil nok prioritere Kongsbergfamilier på denne aktiviteten, men meld på dere på ønskeliste, så ser vi hvem som får plass på hyggelig teaterkveld.  

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Truls og Line-Britt 

IOGTs Enestående familier Kongsberg 

Informasjon

Dato

1. des 2017

Klokkeslett

17:15 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn:  Truls Liang 

Telefonnummer: 99159395

E- post :  kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 30. oktober
19:00
Slutt: 14. november
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding