Kongsberggruppa inviterer til pølsegrilling og gokart i Andebu søndag 6 september

Kongsberggruppa er klare for en fartsfylt søndag med pølsegrilling og GOkart i Andebu.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne, men Kongsbergfamilier prioritereres på aktiviteten.  

Aktiviteten passer for familier med barn fra 10 års alder og oppover.  

Kongsberggruppa har reservert gokart banen fra kl.14. Vi møtes 13.30 ved parkering der, tar hilserunden vår først ved parkeringen, og snakker litt sammen, før vi vil få grundig opplæring av banemannskapet og leser og signerer egenerklæringsskjema. Etterpå registreres alle kjørende, vi får utdelt hver vår hette til å ha i hjelmen, før vi skal i garderoben får kjøredress og hjelm.

Alle kjører hver sin gokart, 3X 10 min heat.  Barn fra 10 -14 kjører sammen med barn, og voksne kjører sammen med voksne ( man regnes som voksen ved fylte 15 år).

Stedet har tønnegriller og piknikbenker plassert med flott utsikt over banen. Vi lager en enestående base, og koser oss med prat, grilling (om det ikke er grillforbud) og spising mellom slagene. Joggesko anbefales. Det er IKKE værforbehold, så pakk med deg tørt skift om det ser ut til å bli noe annet enn en god og varm solskinnsdag.

Dersom det er grillvær, tar vi med pølser, kull mv. til alle. Hvis dårlig vær/ regn, ber vi om at familier selv ordner egne matpakker til seg og sine. Dette avklarer vi når det nærmer seg mer.

Ta med: Klær etter vær, joggesko, tørt skift hvis behov. Drikkeflasker med vann/ saft el, og egen kaffe/ te på termos hvis du dere ønsker det.  Flere detaljer kommer på mail, til de som får tildelt plass på aktiviteten, inkl. veibeskrivelse til NMK Andebu. 

https://kartutleie.no/index.php/nb/

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: "8023 GOkart"

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes. Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon). Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen tirsdag 01.09. kl 22.00. Frost for påmelding er satt til mandag 31.08.20 kl. 23.00.  

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Kongsberggruppas ledere

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

6. sep 2020

Klokkeslett

13:30 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt

Telefonnummer 40869309

E- post: Kongsberg@enestaaendefamilier.no  

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr pers

Start: 24. august
12:32
Slutt: 31. august
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding